Sinceritarea, sanatoasa (antitabac si sa nu consume alcool) apoi sa fie activa nu sa lase casa in conditii mizere.
Vai de capul meu? Daca ai fi tu sa zicem femeia care ar vrea sa-si traiasca viata langa a mea mai ales stii ca sunt de treaba, nu beau nu fumez si nu mergem in locuri gen discoteca si baruri iar daca te-as vedea pe tine ca-ti faci de cap te-as altoi de nu te-ai vedea cum sa fiu eu ala care sa fie om linistit si tu sa pleci unde vrei tu? Nu se poate asa ceva mai fata. (era doar un exemplu nu o ziceam cu intentie rea).
Buh de schimbat nimic, k cine imi atrage privirea mi-o atrage! si apoi daca o schimb nu mai e ea! ce-mi place? inteligenta, potentialul de lupta cu viata, rabdarea, bunatatea, increderea, siguranta, poti vb oricand la orice ora cu ea, nu judeca, nu t duce la rau.mai zic? e o caracterizare a cuiva deci nu le-am zis ca mi-ar place sa fie.ci chiar exista!
Da orice fata e speciala insa unii nu apreciaza asta
Fiecare persoana percepe lucrurile in felul sau...Tu nu trebuie neaparat sa te modelezi dupa ce-i place lui.trebuie sa fii cat mai naturala.atat in comportament cat si in gandire.adica daca tu crezi ca-i mai bine sa inveti si el nu.nu trebuie sa spui ca el doar pentru a-l atrage(am dat un exemplu). Fiecare are tiparele sale dupa care caracterizeaza o persoana... unul poate tine foarte mult la aspectul fizic, altul la inteligenta, etc.
Sper ca te-am ajutat.
Probabil fiecare are parerea proprie...
Pe mine ma atrage inteligenta si modestia...cum arata mai putin ma intereseaza, desi imi plac fetele mai slabe si.sa aiba o fata draguta!
Dar atat...ce e cel mai important e gandirea acelei persoane!
Deea4Deeutza întreabă:
Blossomis întreabă:
AlexiaIordache întreabă: