| buburuzeleactive a întrebat:

Ce ii place unui baiat la o fata? Si cum iar place sa arate?

Răspuns Câştigător
| がさいゆの a răspuns:

Buna.Fiecare baiat are gusturile sale propii cand vine vorba de fete. unii sunt supeficiali, uitandu-se numai la frumusetea exterioara si la sanii fetei.Altii sunt corecti, alegandu-si iubita dupa loialitatea, onestitatea si bunatatea si alte calitati din interior pe care aceasta o are.

40 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns (pentru e7d7n7):

Ah, ba nu, ca o tine dreapta heliul din cap (in loc de creier)

| PopândăuIRătăcit a răspuns (pentru raluk27):

Crede-ma. E posibil! laughing

| h3r a răspuns (pentru e7d7n7):

Ajunge.

| PopândăuIRătăcit a răspuns (pentru e7d7n7):

Stiu eu ce inseamna "Să fie bună!" pentru unii...

| raluk27 a răspuns (pentru PopândăuIRătăcit):

Anyway, sunt curioasa cum te prinzi tu de cupa C? Din ochi? Le incerci manual? Sau pandesti cand isi sa jos sutienul si citesti eticheta?laughing

| e7d7n7 a răspuns (pentru h3r):

Zi măăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă că mor aici de curiozitate! Cine eşti?

| e7d7n7 a răspuns (pentru h3r):

Hai la altă întrebare că la asta deja stau o juma de oră să apară răspunsul.

| PsihoLoly a răspuns:

N-ai de unde sa stii ce ii placa unui baiat la o fata. Exista diferite tipuri de baieti,as acum exista si diferite tipuri de fete. Nu toti/toate vrem acelasi lucru la o fata/baiat. Unii vor doar o "papusa Barbie",ca sa zic asa,fara creier,cu care sa fac orice, uitandu-se doar la aspectul lor fizic. Altii vor o fata cu creier si suflet, care sa ii iubeasca cu adevarat. Despre aspect, n-ai de unde sti, fiecare are gusturi diferite. Fiecare cu ce ii place si ce ii se pare mai "potrivit".

| AnyAnA99 a răspuns:

E7d7n7, mai taci odata?laughing

| buburuzeleactive explică (pentru Alexutzu995):

Mersi frumos dar eu sunt fata laughing
Deaceia am si intrebat ce ii place unui baiat la o fata ca sa aflu si eu mai multe

Întrebări similare