| Anamaria19999999 a întrebat:

Ce ii place unui baiat la o fata? (Sunt fata), vreau raspunsuri cat mai decente si serioase, dau funda raspunsului cel mai complex.

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Feminitatea este de departe cea mai apreciata calitate a unei femei. Este putin mai greu de definit aceasta, pentru ca nu se masoara concret in metri, kilograme sau minute. Este acel atu ce pune femeia in valoare si o face sa fie apreciata chiar si atunci cand nu are cel mai scump parfum, ultimul trend in haine sau cea mai frumoasa silueta. Este capacitatea acesteia de a zambi si a starni zambet, de a iubi si de a fi iubita, este acea scanteie care face dintr-o femeie mama, iubita sau prietena. Rezultatul feminitatii este femeia aceia care prin comportament cucereste si nu prin lupta pentru superioritate, care vindeca nu imbolnaveste, care inveseleste nu intristeaza, care poate ingriji o floare, un canar, o casa sau un barbat fara sa ceara bani in schimb, ba chiar sa cheltuiasca de la ea pentru desavarsi aceasta ingrijire.

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Un baiat/barbat se va ghida intotdeauna in primul rand dupa fizic. Sigur ca si calitatile ei morale si intelectuale sunt importante, dar nu valoreaza mare lucru in ochii unui barbat, daca nu e atras fizic de ea. Ideal ar fi sa aiba atat aspect cat si minte, dar daca ar fi sa aleaga, barbatul mai degraba o place daca-i frumoasa dar mai prostuta, decat daca-i desteapta dar urata. Stiu, suna superficial, dar asa suntem noi construiti.
Acum ce sa zic, lucrurile nu sunt batute in cuie...adica fiecare are standardele lui de frumusete, probabil in functie si de cum e el. Ma gandesc ca pretentiile in materie de frumusete feminina pentru unul cum e Paul Walker, nu sunt aceleasi ca pentru Danny DeVito. happy

| vasile2222 a răspuns:

In primul rand conteaza ca tu sa fii multumita de tine.

| VoidEternal a răspuns:

Răspunsul are variante infinite așa cum și oamenii sunt infiniți în complexitatea lor.

Poate fi vorba de culoarea ochilor, felul în care pronunța un anume cuvânt, gesturile pe care le face când își prinde parul, felul în care se uită la o frunza, modul în care se încruntă când se concentrează, un zâmbet, o privire, o imperfecțiune anume, felul în care merge, un pistrui aruncat la întâmplare pe obraz, culoarea buzelor, ondularea buclelor, inteligența unei priviri, mirosul parfumului ei, arcuirea sprâncenelor, felul în care se exprimă sau argumentează, pasiunea cu care luptă pentru ce contează pentru ea, muzica pe care o ascultă și felul în care vorbește despre ea, atitudinea, convingerile, reacțiile... Înțelegi unde bat, nu?

| trillmane a răspuns:

Sa ii lipseasca parul si un picior.

| NegomireanuAlexandru a răspuns:

Daca il baga in seama.Atat.Crede-ma!

| roty78 a răspuns:

Aş minţi dacă aş spune că n-aş vrea să fie frumoasă! Dar caracterul e un lucru foarte important pentru că acesta rămâne, dar frumuseţea-i trecătoare.
cred că „este important pentru un băiat ca fata să creeze în el atracție. Am apreciat tot timpul, fie conștient fie inconștient, oamenii care au demonstrat în mod tăcut că dețin un suflet mare și un caracter de aur. Caracterul unui om „urât" îl face de-a dreptul frumos. Sunt încântat de caracterul oamenilor, sunt atras de gingășia debordantă a fetei care arată că-i pasă, că poartă de grijă, că nu se limitează la a părea bună, ci este aşa cu toți oamenii.
Mereu mi-a plăcut comparaţia unei fete cu o cetate: cu cât e mai greu de cucerit, cu atât atrage mai mulţi temerari. 

| RAY a răspuns:

Cu toți cautam doar suflete, de asta una frumoasa are mii de inimioare iar una urata deși e olimpica are doar câțiva, de ce alea dezbrăcate au multe inimioare, ca au un caracter de aur, bărbați din ziua de azi sunt curve penale cu o mie de fete, peste tot si la orice vârsta numa la caracter nu se uita, noi biologic am face sex cu voi toate, pe la 30 am vrea ceva serios, visul unui bărbat este sa aibă cat mai multe trofee, ăștia cu ca vreți doar bani sunt lablagi urâți, tristi care doar cu bani vad un bulan

| alvostrustietot a răspuns:

Un baiat apreciaza la o fata, sinceritatea, feminitatea de care da dovata si in ultimul rand sa nu fie tarfe si dupa bani ca toate celelalte