Dacă tu ai impresia că printr-un mesaj dovedești cuiva că-l iubești... ești mică.
Iubirea nu se demonstreaza prin cuvinte ca la asta sunteti voi bune, se demonstreaza prin fapte, iar fapte nu exista, pentru ca conform tuturor studilor femeile iubesc statul social al barbatilor
În studiu au fost observate mai multe diferențe de gen. De exemplu, bărbații păreau să aprecieze dragostea față de statut / resurse cu o importanță mai mare în raport cu femeile, ceea ce înseamnă că bărbații pun mai mult accent pe iubirea reciprocă, în timp ce femeile pun mai mult accent pe statut / resurse. [39] Femeile au evaluat importanța celorlalte trei dimensiuni
in concluzie femeile nu iubesc cu adevarat si sunt doar pe interes, doar fraieri cred ca femei iubesc
De unde stii tu ca toate femeile sunt la fel? Daca o femeie cu un statut financiar destul de ridicat crezi ca ar mai profita de un barbat?! E adevarat ca exista si aceast tip de femeie din pacate tot mai des se regaseste dar nu toate sunt la fel! Dar sa stii ca nici noi nu suntem mereu sigure ca voi iubiti cu adevarat!
Daca o femeie cu un statut financiar destul de ridicat crezi ca ar mai profita de un barbat?!
o femeie bogata ar cauta unu mai bogat ca ea, repet nu exista iubire feminina, nu o spun eu si chiar si unele din voi o spuneti
Dragostea se simte si fara nici un cuvant. Poate ca EL al tau este cam nesimtit, sau tampitel. Asa sunt cei care au nevoie de 'dovezi', tampitei, cu maturitate -2.
Serios,trebuie sa ai incredere orba?
'Serios'? TU, cu intrebarile tale, si cu raspunsurile lui Mosotti care este zeul tau, vrei sa vorbesti cu mine despre dragoste?
In primul rand eu nu am spus nimic despre incredere, ci despre simtit.
Dragostea se simte, si nu este 'pe incredere'. Cand ai incredere ca cineva te iubeste, dragostea ta se schimba.
Cauta pe cineva care sa iti spuna toate acestea in limba ta, in limba romana nu ai nici o sansa sa intelegi.
Cum adica simti ce simte cineva pentru tine?
Dragostea se simte, ca ipocrizia.
Cum te simt pe tine, pe cel de mai sus, care acum doua luni plangea la mine de lipsa de bagare in seama, iar acum am devenit 'astalalta'.
Tampitelul, nici macar nu banuieste de ce i'am interzis sa imi mai scrie, crede ca de a naibii ce sunt.
Tu acum! Cine s'a intristat cu tine, cand erai un necajit cu cinci raspunsuri pe zi?
Acum citesti 'studii' care spun ca suntem toate 'pe interes'?
Ce interes am eu la voi acestia de pe TPU si la cei din realitate, mai ales la cei care nu stiu sa lege trei cuvinte cu doua subiecte?
S'au terminat barbatii, nu stau 50 la fundul meu, ca sa am interese cu voi?
Poate te uiti in mesaje si imi spui ce interes am avut sa ma intristez cand te'au inchis, sau poate iti explica Mosotti ca interpretati foarte prost un gest de prietenie. Este normal sa cereti dovezi de dragoste, cand voi nici empatie nu stiti cum se scrie.
Acum 3 minute | Dorotheea21 a răspuns (pentru RAY):
Dragostea se simte, ca ipocrizia.
Cum te simt pe tine, pe cel de mai sus, care acum doua luni plangea la mine de lipsa de bagare in seama, iar acum am devenit 'astalalta'.
tu mi ai trimis mesaj
Tampitelul, nici macar nu banuieste de ce i'am interzis sa imi mai scrie, crede ca de a naibii ce sunt.
Tu acum! Cine s'a intristat cu tine, cand erai un necajit cu cinci raspunsuri pe zi? straight face
eu in primul rand
Acum citesti 'studii' care spun ca suntem toate 'pe interes'? straight face
Ce interes am eu la voi acestia de pe TPU si la cei din realitate, mai ales la cei care nu stiu sa lege trei cuvinte cu doua subiecte?
interese avem cu toti
Poate te uiti in mesaje si imi spui ce interes am avut sa ma intristez cand te'au inchis, sau poate iti explica Mosotti ca interpretati foarte prost un gest de prietenie. Este normal sa cereti dovezi de dragoste, cand voi nici empatie nu stiti cum se scrie.
nu e vorba de dovezi, e vorba de dezamagiri continue, iar eu nu te am judecat pe tine
De ce le scrii barbatilor pe TPU daca stau 50 dupa tine in realitate? Nonsens.
Din moment ce ai zis ca vrei sa ii dovedesti ca il iubesti, e clar ca il iubesti mult. Si daca il iubesti nu inteleg de ce ai avea o dificultate in a-ti exprima sentimentele. Doar sunt sincere. Ii spui exact ce simti. Oricum iubirea mai mult o arati prin fapte decat prin vorbe. Vorbe poate spune oricine
Respectând-ul și susținându-l în tot. Nu doar când e bogat ci și gând e sărac, nu doar când e sănătos ci și când e bolnav. Înțelegi tu. Răspunsul îl știi singură. Iubirea este infinită. Dacă îl iubești cu adevărat ești dispusă să îți sacrifici viața pentru el.