| KOSMYN_9616 a întrebat:

Ce ii pot spune pritenei mele ca sa ne despartim ca nu mai tin la ea si nu mai putem continua.am incercat toate solutiile, fetelor voi ar trebuiu sa stiti. voi stiti ce va supara mai tare

Răspuns Câştigător
| Evee04 a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa o faci pe ea sa se desparta de tine asa nu ar suferi happyhappy

8 răspunsuri:
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Fi indiferent, nu ii mai raspunde la telefon, pe mess etc.
Sau spune-i direct, desi asa o sa sufere mai mult.

| CodrutM a răspuns:

Sa ii spui ca nu mai tii la ea? Nu mai bine o scuipi in fata?
Sa o ignori la tel si pe mess? Crezi ca asa o sa fie mai putin suparata? O sa inebuneasca, o sa devina paranoica, isterica, o sa puna un var mai mare sa te bata.
La fel de bine ii puteai spune sa ii ragaie in gura cand o saruta... pffoai...
Ii spui simplu, fara circ ca vreti sa va despartiti. Daca intreaba de ce (sigur o sa o faca) fa-o sa se simta superioara, foloseste-ti papagalul, sa aiba impresia (in ciuda faptului ca tu ii dai papucii) ca ea scapa de tine si ca poate cauta altul mai bun (daca ii plac telenovelele, merge sigur). Nu te va stresa, nici macar nu iti va mai da "buna" pe strada. Got it?

| smile21 a răspuns:

Pai eu m`as supara daca mi-ar spune prietenul meu ca m-a inselat sau ca i place de alta fata sau simplu nu mai poate continua relatie cu mine pentru ca nu ma mai iubeste!

| ganeaa a răspuns:

Buna pai zi cum sta treaba ca numai vrei sa fi cu ea si daca nu merge fi indiferent fata de ea nu ii mai ras la tel pe me nu o mai baga in seama

| lolobv a răspuns:

Poi poti sa ii spui ca relatia nu mai merge. si ca ai vrea sa te desparti si poate o sa inteleaga. si ii spui la urma ca ii voi fi. cel mai bun prieten. si ca vom ramane amici. si poate nu o va supara. eu asa am facut si a inteles biata fatasad

| CatalinneWilliam a răspuns:

Spune-i direct.
ca relatia voastra nu poate continua`thinking pentru` ca tu nu mai ti` la ea ca in prima zi`.happy
si te sfatuiesc sa nu ii spui la tlf`batting eyelashes. face urat iti zic eu`laughing
sper ca te-am ajutat`happy
tu stii mai bine ce vrei sa faci`big grin

| KiSsRoSsE a răspuns:

Pai sincer incearca sa nu fi dur ca se va supara. incearca sa-i spui cu "frumosul" ca nu prea mai ti la ea si vreti s deveniti doar amici.mai spune-i ca doar pentru ca va despartiti nu inseamna ca trebuie sa va urati! sper sa functioneze succes la despartire!laughing

| Carla_2656 a răspuns:

In niciun caz sa nu o ignori sau ceva.mai bine ii spui pe fata si o iei frumos.ii explici totul si asa va intelege sigur.