| Roxanaaaaaa a întrebat:

Ce ii pot spune unu baiat, ca sa il emotionez? Ca un fel de ramas bun? Dar sa il emotioneze. Funda, am nevoie de ajutorsad

4 răspunsuri:
| SoareMicutz a răspuns:

Daca aveti o melodie a vostra nu ezita sa i-o trimiti... Apoi spune-i ca a fost frumos, si nu vei uita nimic pentru ca aceasta perioada in care ati fost[iubiti, prietenithinking] a fost una dintre cele mai frumoase din viata ta...

Daca vrei sa te desparti pentru ca a gresit el: Te-am iubit si poate te mai iubesc, dar sa iubesti nu inseamna sa ii permiti celuilalt sa si bata joc de tine. Imi pare rau.:adio!:

Daca pur si simplu nu mai vrei tu:Cred ca e mult mai bine pentru tine sa ma uiti. Pentru ca se pare ca provoc pre mult rau! spun asta pentru ca te iubesc si iti vreau binele:adio!:

Sper c am fost d ajutor

Fundiiii`!?sad

| haiZI a răspuns:

Un sarut, i-l privesti in ochi, imbratiseaza-l dar fa-o natural si nu in genul filmelor cu privirea aia, ca va rade de tine.Ar trebuii sa fie de ajuns. Faptele impresioaneaza, baietii nu pun accent pe vorbe.pa

| mdany a răspuns:

Buna.:d pai ai putea in timp ce porti o conversatie cu el sa incepi sa plangi, dar sa plangi asa (de dorul lui). Asta il va emotiona asa incat va plange si el. :d
O zi buna.

| gigiro a răspuns:

E diabolic ceea ce zici tu. Vrei sa-l parasesti, foarte dureros pentru el, dar vrei sa-l mai lovesti o data sub centura, vrei sa-l si emotionezi.Sau,el e vinovat?