| cOnTexT a întrebat:

Ce imi puteti spune despre punctul G >:?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vrei să-i arăți prietenei ce dibaci ești?
http://artaseductiei.ro/punctul-g/
http://www.sarcina-nasterea.ro/......tul-g.html
Și pentru mai multe detalii tastează pe net: imagini pentru punctul G.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Ca este diferit de la o persoana la altawinking

| RyanGeorge a răspuns:

Al naibi Google ce poate face :
Punctul G a fost descoperit in jurul anului 1840 de catre ginecologul neamt Ernst Grafenberg. Abia in anii '80 ai secolului nostru s-a inceput sa se vorbeasca intens despre acesta.

Chiar si asa, parerile doctorilor sunt inca impartite, unii chiar ii neaga existenta, iar cei care cred ca exista, au vorbit despre functii si localizari ale acestuia diferite. Dar, parerea cea mai raspandita este ca punctul G se afla in spatele peretului din fata al vaginului.

In functie de corpul fiecarei femei, acesta se afla situat la o distanta de 4-8 centimentri in interiorul
vaginului. Este o zona mica, de marimea unui bob de fasole care se mareste atunci cand este stimulata. Deoarece vaginul nu este o zone foarte senzitiva, acest punct poate fi gasit relativ repede, dar nu usor.

Punctul G nu se stimuleaza la maximum in timpul actului sexual normal si din acest motiv multe femei nu cred in existenta lui si implicit nici nu cred ca acesta le-ar putea oferi o stare euforica cum n-au trait niciodata!

Pentru a gasi punctul G, femeia trebuie sa fie intr-o stare de excitare, in preludiu, dar cel mai bine dupa un orgasm atunci cand punctul G isi mareste dimensiunea (punctul G este aproape imposibil de reperat daca nu exista un minim de excitare). Trebuie sa tineti picioarele deschise, iar barbatul va introduce doua degete in vagin si va examina aria din spatele zonei pubiene.

Trebuie gasit un punct mai tare, de marimea unei boabe de fasole sau putin mai mare, care, atunci cand este presat, va crea un discomfort femeii. Aceste senzatii, in curand, se vor transforma in senzatii foarte excitante si vor duce la un orgasm puternic.

Cum se stimuleaza punctul G?

Punctul G este greu de stimulat in timpul actului sexual (cu exceptia cazului in care barbatul are un penis incovoiat la varf). Mai usor este de stimulat punctul G daca femeia sta cu spatele, aplecata pe coate in fata, pentru ca femeia sa poata controla
miscarile penisului.

Din acest motiv, punctul G se stimuleaza cel mai bine cu ajutorul jucariilor sexuale special concepute in acest scop: au capul incovoiat. Pentru a alege jucaria potrivita, punctul G trebuie gasit inainte: astfel, vei alege corect o jucarie mai lunga sau mai scurta.

Pentru o stimulare mai accentuata, alegeti un vibrator incovoiat mai mult. Sunt multe tipuri, marimi si materiale disponbile. Pentru materiale le recomandam pe cele din silicon, dar la marimi, este bine sa faceti o "cercetare" in prealabil. Un alt aspect important de care trebuie tine cont: vibratorul trebuie sa aiba intensitate reglabila pentru a-l putea seta la nivelul dorit.

Se stie ca barbatii in 99. 9% din cazuri au orgasm in timpul actului sexual, in timp ce femeile nu beneficiaza de orgasm in acelasi procent in timpul actului sexual. Un alt motiv poentru ca femeile sa aiba un vibrator este intelegerea barbatului de a-l lasa sa-si fac loc in jocurile lor. Femeile merita sa aiba orgasm!

Răspuns utilizator avertizat
| elena a răspuns:

Punctul G a fost descoperit in jurul anului 1840 de catre ginecologul neamt Ernst Grafenberg/punctul G de la Grafenberg/. Abia in anii '80 ai secolului nostru s-a inceput sa se vorbeasca intens despre acesta.

Chiar si asa, parerile doctorilor sunt inca impartite, unii chiar ii neaga existenta, iar cei care cred ca exista, au vorbit despre functii si localizari ale acestuia diferite. Dar, parerea cea mai raspandita este ca punctul G se afla in spatele peretului din fata al vaginului.

In functie de corpul fiecarei femei, acesta se afla situat la o distanta de 4-8 centimentri in interiorul
vaginului. Este o zona mica, de marimea unui bob de fasole care se mareste atunci cand este stimulata. Deoarece vaginul nu este o zone foarte senzitiva, acest punct poate fi gasit relativ repede, dar nu usor.

Punctul G nu se stimuleaza la maximum in timpul actului sexual normal si din acest motiv multe femei nu cred in existenta lui si implicit nici nu cred ca acesta le-ar putea oferi o stare euforica cum n-au trait niciodata!

Pentru a gasi punctul G, femeia trebuie sa fie intr-o stare de excitare, in preludiu, dar cel mai bine dupa un orgasm atunci cand punctul G isi mareste dimensiunea (punctul G este aproape imposibil de reperat daca nu exista un minim de excitare). Trebuie sa tineti picioarele deschise, iar barbatul va introduce doua degete in vagin si va examina aria din spatele zonei pubiene, dar eu iti recomand sa nu faci asta niciodata, barbatul cu unghiile lui te poate rani, sau daca este murdar pe maini, te poate imbolnavi.

Trebuie gasit un punct mai tare, de marimea unei boabe de fasole sau putin mai mare, care, atunci cand este presat, va crea un discomfort femeii. Aceste senzatii, in curand, se vor transforma in senzatii foarte excitante si vor duce la un orgasm puternic

Punctul G este greu de stimulat in timpul actului sexual (cu exceptia cazului in care barbatul are un penis incovoiat la varf).
Eu iti spun ca nu este adevarat, placerea pe care o simti in timpul actului sexual, va duce implicit orice penis la atingerea puncului G. Mai usor este de stimulat punctul G daca femeia sta cu spatele, aplecata pe coate in fata, pentru ca femeia sa poata controla
miscarile penisului.

Din acest motiv, punctul G se stimuleaza cel mai bine cu ajutorul jucariilor sexuale special concepute in acest scop: au capul incovoiat, parerea mea, sa nu facai asta niciodata, dar niciodata. Pentru a alege jucaria potrivita, punctul G trebuie gasit inainte: astfel, vei alege corect o jucarie mai lunga sau mai scurta.

Pentru o stimulare mai accentuata, alegeti un vibrator incovoiat mai mult. Sunt multe tipuri, marimi si materiale disponbile. Pentru materiale le recomandam pe cele din silicon, dar la marimi, este bine sa faceti o "cercetare" in prealabil. Un alt aspect important de care trebuie tine cont: vibratorul trebuie sa aiba intensitate reglabila pentru a-l putea seta la nivelul dorit. Se poate imtampla, ca folosind vibratorul si sa te simti bine, sa renunti la un act sexual cu un barbat si este primejsios.

Se stie ca barbatii in 99. 9% din cazuri au orgasm in timpul actului sexual, in timp ce femeile nu beneficiaza de orgasm in acelasi procent in timpul actului sexual. Un alt motiv pentru ca femeile sa aiba un vibrator, este intelegerea barbatului de a-l lasa sa-si faca loc in jocurile lor. Femeile merita sa aiba orgasm... dar nu oricum, meritul femeii este sa-l faca pe barbat, cu orice marime de penis, sa-i atinga punctul G, pentru ca sa aiba orgamul mult visat. Oricum acest punct se descopera in ani, numai daca iti cunosti foarte bine corpul si daca stii exact ce vrei sa obtii in urma unui act sexual, crede-ma pe cuvant.

| alexgogo a răspuns:

Salut! Punctul G este situat intre punctul F si punctul H.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste aici http://www.totulpentrufemei.ro/......ii_sexuale

http://www.totulpentrufemei.ro/......ii_sexuale si ai sa afli ce te intereseaza