anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce imi recomandati ca sa "rezist" intr-o relatie care de acum are mai bine de 6 luni cu o tipa care nu este de acord cu sex-ul inainte de nunta din considerente religioase.

PS : fara abstinenta totala sau masturbare happy

Multumesc!

44 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Omule,
Sa va ajute Dumnezeu sa va casatoriti si virginitatea ei sa fie liantul necesar reusitei in cuplu.
Insa:
Scuza ei ca nu ii da voie religia sa faca dragoste inainte de casatorie e cumva auto-contrazisa. Daca tot sunteti 100% convinsi ca va veti casatori intre voi, de ce sa nu incepeti viata sexuala de acum, e mai simplu pentru amandoi happy

Exista (ne)sansa sa nu se casatoreasca cu tine si nu ma intreba de ce... asa sunt femeile mai pleaca intr-un team building, mai miros testosteronul altui mascul mai hotarat, se mai imbata, mai fumeaza etc... dar e foarte posibil sa ti-o inceapa altul sau chiar sa o ia ala de nevasta.

Cred ca partea cu religia e din partea ei o rezerva scuzabila pentru faptul ca inca nu e 100% convinsa ca tu esti alesul.

Faci cum vrei, dar un barbat hotarat nu o arde religios cand e vorba de bijuteriile lui.

Stima!

| elComandantee a răspuns:

Câţi ani aveţi?
Dacă vrea nunta peste 5 ani? Că sigur nu vrea mai repede de atât...
Are concepţii vechi, de pe la 1700 oricum.
Şi idioate pentru secolul în care trăim.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru grab):

Nu, se numesc barbati adevarati. Stiu ca n-ai cum intelege, nu e chiar pentru oricine. dar e rusinos din partea ta sa consideri ca strugurii la care nu poti ajunge sunt acri.

| HueyFreeman a răspuns (pentru grab):

Sau eunuci.

| HueyFreeman a răspuns:

De ce trebuie el sa se sacrifice da "o iubeste"? De ce nu poate si ea sa faca un sacrificiu? Frumoase standardele duble. Ori te folosesti de stanga, ori te duci la pocnitori, ori iti gasesti alta. Decizia iti apartine in totalitate.

| grab a răspuns (pentru Brigaela):

Mda, ca sa iti raspund la elucubratiile astea ar insemna sa te jignesc. Nu, mersi!

Au revoir!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Daca tu o iubesti cu adevarat, poti astepta si ani de zile, poti face abstinenta.
Te pup!

| Matt24 a răspuns:

Fara abtinere si masturbare nu-ti ramane decat sa o inseli si asta nu mai este considerata o relatie sanatoasa. Daca tii la ea, controleaza-te si incearca sa grabesti cat poti casatoria.Ai supravietuit vreo 14-15 ani(cred eu) fara sex, mai poti inca vreo 2-3.

| Ea12345 a răspuns:

Pai fara abstinenta sau masturbare nu sunt decat alte femei, ca si variante.
Iti recomand masturbarea, caci presupun ca nici,, altfel" de sex nu vrea.

Răspuns utilizator avertizat
| cristinaandreea1919 a răspuns (pentru ADHD):

Cred ca prietena ta are mai multe retineri,nu doar religia: da,si religia,dar si faptul ca daca ati face ce ai vrea tu,s ar gandi la fel de bine ca v ati putea desparti,oricat de mult v ati iubi si s o lasi asa,nefiind una din acelea care "se daruiesc" multora ( cel putin asa gandesc si eu). Nu cunsosc multe fete asa cum este ea,dar sunt (si o inteleg pe prietena ta,pentru ca si eu consider la fel,am aceeasi gandire "de pe vremea bunicilor",cum o numesc multi,care vor ca fetele sa faca sex cat mai repedete cu ei,iar cand se insoara sa aiba o fata cuminte,daca se poate. Nu este moarte de om aceasta asteptare. N o lasa daca o iubesti,ca ea mai rar,cum ai vrea tu gasesti peste tot, asta o diferentiaza de multe. Totusi nu cred ca iubirea din partea ta este asa de mare,spun asta pentru ca reiese din intrebarea pe care ai postat o,daca s o astepti sau nu,nu ceilalti trebuie sa decida pentru tine,daca o iubeai asa de mult cum ne lasi sa credem,n ai mai fi postat o astfel de intrebare, tu o asteptai si gata, hotarat, dar tu nu prea esti, tind sa cred. (Nu te supara, este o opinie). Ca sfat: asteapt o.

| cristinaandreea1919 a răspuns:

Cred ca prietena ta are mai multe retineri,nu doar religia: da,si religia,dar si faptul ca daca ati face ce ai vrea tu,s ar gandi la fel de bine ca v ati putea desparti,oricat de mult v ati iubi si s o lasi asa,nefiind una din acelea care "se daruiesc" multora ( cel putin asa gandesc si eu). Nu cunsosc multe fete asa cum este ea,dar sunt (si o inteleg pe prietena ta,pentru ca si eu consider la fel,am aceeasi gandire "de pe vremea bunicilor",cum o numesc multi,care vor ca fetele sa faca sex cat mai repedete cu ei,iar cand se insoara sa aiba o fata cuminte,daca se poate. Nu este moarte de om aceasta asteptare. N o lasa daca o iubesti,ca ea mai rar,cum ai vrea tu gasesti peste tot, asta o diferentiaza de multe. Totusi nu cred ca iubirea din partea ta este asa de mare,spun asta pentru ca reiese din intrebarea pe care ai postat o,daca s o astepti sau nu,nu ceilalti trebuie sa decida pentru tine,daca o iubeai asa de mult cum ne lasi sa credem,n ai mai fi postat o astfel de intrebare, tu o asteptai si gata, hotarat, dar tu nu prea esti, tind sa cred. Daca noi ti am fi recomandat s o lasi? ce ai fi facut? (Nu te supara, este o opinie). Ca sfat: asteapt o.

| cristinaandreea1919 a răspuns:

Ti ai pus intrebarea asta pentru ca esti obisnuit ca in ziua de azi, fetele sa nu mai fie virgine la 22 de ani. Zici ca e asteptarea grea si nu esti sigur daca s o astepti, dar te ai gandit ce ati face, tu si multi baieti care gandesc asa, daca toate fetele ar fi virgine pana dupa casatorie? Atunci ce ati mai face? ati muri? As vrea s o vad si pe asta laughing) ca asa va plangeti. ( ce ati face fratilor daca n ar mai fi curvele astea de care tot pomeniti? o sa muriti? laughing )

| LissLiss a răspuns:

Funda te rooog? happy [raspunsul e mai sus]