Pai depinde de context. Daca cei doi sunt într-o relație și exista încredere reciprocă, nu văd nicio problema.
Da, mi s-a întâmplat. Am fost un pic surprins, nu mă așteptam, dar nu m-a deranjat.
Da, mi s-a cerut, dar nu am dat niciodata...insa nici nu m-am suparat ca mi-au cerut, ci m-am simtit flatat.
Asta cu pozele nud e nimic, îmi place video chat când o aud și dacă se poate și sa o vad
Pai mi-ar face o impresie buna, de ce n-ar cere? Ca si baietii cer, mie unu nu mi s-a intamplat asta.
Poze, nu.
Dar cu ceva ani în urmă, am fost nevoit să intru nud și cu un trandafir în dinți, intr-un salon în care își beau cafeaua patru persoane de sex feminin. (în urma unui pariu pe care l-am pierdut).
A fost ok. Se pare că le-am lăsat o impresie plăcută.
Mi-ar fi plăcut să fi fost și eu acolo.
Depinde daca sunt sau nu intr-o relatie sau daca relatia e in "durerile nasterii"...
Nu mi-a cerut nimeni asa ceva, si oricum nu e chiar asa de fain sa trimiti poze cu baluba
Femeile/barbatii alea sunt in general " de fite "vor sa vada direct ce vor mie mi se pare o prostie astea cu un suc o inghetata bai nene cere nene direct sex daca oricum asta vrei nu mai umbla cu prostii eu pana acum am avut haha cati di nastia cu un suc cu o închetata nu bai nene treci direct la sex daca asta vrei deci în concluzie am si primit poze în nud am si dat si nu e o rusine daca arati bine si mai ales tanara de ce nu