Curioasa, incapatanata, uneori orgolioasa, imatura, impulsiva, prea sincera uneri. prea indiferenta si totusi prea increzatoare in unii oameni insa la acest aspect Alt defect...nu sunt pupincurista, si toti oamenii m-au sfatuit
sa fiu deoarece asa mai pot obtine cAte ceva...ei rahat... cui ii pasa?
apropo t4ny4 tu mereu mi-ai dat raspunsuri care sunt pe langa mai am un cont pe care am pus niste intrebari si tot pe langa ai fost ), faptul ca mai beau uneori, am burtica si am 1, 60... insa ma ajuta fata si ce am in cap.
Inainte nu eram fitoasa, dar acum sunt cu oamenii de ****. Sunt schimbatoare ca vremea... cred in sentimente si in iubire prea mult. Alceva? Iti zic maine daca imi mai amintesc.
destule defecte? Daca imi mai amintesc scriu. Multumita?
Buna. Ce impresie sa am despre o astfel de fata? Pai este o fata care ii place sa se distreze, sa rada, care inca asteapta un baiat special sa o faca sa se simta speciala si pura. Faptul ca esti virgina spune multe despre tine si despre educatia primita. Numai bine!
Nu esti usuratica.Esti hedonista.Mai rau chiar.Si ce fel de cuvant mai e si "nebunatica" nu pot intelege concret.Iar povestea asta cu sufletul frant e penibila.Mi se pare ca esti o mica hedonista care nu stie ce vrea,o arde nitel teribilist si YOLO si se invarte ca un titirez stricat in cautare - mascata,cred eu - de ceva concret,da' o arde ostentativ in cluburi.O persoana ce calca in mediul cluburilor romanesti nu prea are mult de oferit, cred eu, cand acestea sunt niste dughene penale, mustind de cocalari, poance si prost-gust.
Ce impresie sa am? Usuratica nu esti. Daca te saruti cu toti prostii esti doar scarboasa al dracului (bleah. daca o virgina de 20 de ani e asa scarboasa, iti dai seama altele pe ce pot pune gura? Norocul meu ca am o relatie stabila... bleah) Ce sa zic, parerea mea sincera, esti doar o frustrata cu aere de mare domnisoara. Poti sa iti dai 2 palme. Betiva, frustrata, aroganta, scarboasa si prea fraiera sa faca sex desii simte nevoia ( as pune pariu ca esti experta in "digital" ) Pot sa pun pariu ca esti si urata al dracu
Maxima asta cu "digitalu'" esti tare man
Esti originala ce sa zic... dar stii ca unicitatea inseamna valoarea asa ca nu te gandi niciodata sa te schimbi, fa ce-ti spune intuitia, sa-mi dai si mie link cu blogul tau ca sunt curios ce postezi acolo
si nu uita : zambeste
Experta in digital, anal, oral nu - n-am incercat. Insa m-am interesat pentru ca nu vreau sa par nestiutoare cand se vorbeste despre sex. Urata? NU. dar nici fotomodel..chiar m-au placut tipi ce nu m-as fi asteptat niciodata sa ma placa cu adevarat, dar eram prea fraiera sa vad ce fel de persoane sunt (eram indragostita de un bad boy ) - da stiu mare proasta am fost pentru asta, noroc ca am trecut peste. FRUSTRATA? De ce? Sex as putea face oricand, crede-ma, dar daca nu iubesc... Mersi PT SINCERITATE!
Nu ma asteptam sa imi raspunzi Nu stiu cat de indragostita zici ca ai fost, dar cum ziceai e bine ca ti-a trecut. Pentru mine esti ciudat ( deh, eu ca baiat nu m-as saruta cu nimeni prin cluburi la betie, dar poate sunt eu prea limitat si nu inteleg cum e cu placerea asta sa pupi straini) Nu iubesti? Ce mare lucru, unii oameni mimeaza iubirea o viata intreaga. Faptul ca te imbeti si umplii din "gura in gura" iti stirbeste imaginea de fata cuminte. Oricum imi place sa fiu sincer, deci chiar daca doar te saruti cu ei, din punctul meu de vedere tot naspa e. Ca sa zic asa ai potential ( esti un fel de biocurva ) )
Vrei sa fii sotia mea?
glumeam
Mie mi se pare ca esti o fata careia ai place sa-si traiasca viata si punct.
Ceva mă face să cred că nu vrei decât să-ți faci reclamă la blog. Ca tine sunt multe/mulți. Baftă!
Daca vroiam sa imi fac reclama postam linkul daca vrei imi poti lasa o parere indiferent ca e pozitiva sau negativa...despre subiectul din intrebare
Da...sunt ) am zis tot ce-am facut in intrebare
Oricum,ori ca ti iei limba in gura cu toti, ori ca o faci cu toti, cam tot aia e
Este o mare diferenta... cum sa compari sexul oral cu un sarut si nu imi iau cu toti... ) in ultimele 8 luni m-am pupat asa in club sau la petreceri cu 6 tipi in total )), si am iesit in FIECARE saptamana, deci nu-i chiar asa rau si daca incercau sa depaseasca limite ii lasam in plata domnului )
Ma rog, atata timp cat nu ti stie nimeni trecutu* ce mai conteaza
Ai zis-o parca ar fi o mare rusine si o nenorocire ,, atata timp cat nu ti stie nimeni trecutu* ce mai conteaza "- oricum eu nu am ascuns niciodata ce fac, doar ce nu fac, adica faptul ca n-am fost cu nimeni...
Ciudat,timida nu esti, cuminte nu esti, de aratat cum arati? poate fara suparare se explica...
Sigur ca da, doar nu am de gand sa ma calugaresc... o sa ma indragostesc eu candva.
Ma refer la faptul ca in club bei ceva, tu virgina, hormonii o iau razna, e unu langa tine care ti face cu ochiul si uite asa o sa regreti dupa aceea
Ies in aproape fiecare saptamana in club de la 18 ani cu o gasca de prieteni apropiati, daca nu am patit pana acum nu cred ca mai patesc pentru ca stiu foarte bine cum sunt baietii, numai sunt o naiva cum eram odata si oricum ma controlez foarte bine ) daca ar fi fost asa sigur o pateam pana acum. existau sanse mai mari sa patesc in primul an, acum la 20 de ani si cateva luni numai sunt
Auzi,cum ziceai ca te cheama, cumva fb tau e Alecsa Mirela?
Ma, tu doar vrei sa te lauzi pe aici si nu esti prima. Daca vrei sa fii mai speciala, nu te mai lauda. Nu ar trebui sa te intereseze parerile unor straini si nu ar trebui sa depinzi de ele deloc. Distreaza-te in continuare, lasa lumea sa vorbeasca. Cine trece peste barfe si vrea sa te cunoasca, inseamna ca este un om destept.
Apropo, esti ok din toate punctele de vedere
De ce sa ma aud in fata unor straini? mai degraba cer sfaturi. si in viata reala ascund asta cand se vorbeste despre acest subiect. uneori evit sa raspund, alteori o fac pe atotstiutoarea.
Nu este ala fb meu, nu cunosc si sa-ti raspund la intrebarea aia. Ti-as zice in privat numele de fb, dar am retineri...
La fata sunt draguta...am trasaturi frumoase, sunt saten inchis, dar vopsita bruneta, ochii caprui verzui, insa de corpul meu nu sunt asa multumita, mi-as fi dorit sa fiu mai inalta si mai slaba. am 1, 61 si 56 de kg, si am burtica, in rest normala, nu sunt grasa, dar nici o slabanoaga. Sanii nu sunt mari, dar nici mici, mici sunt multumita. In urma cu 2, 3 ani ma credeam foarte urata, dar apoi am mai prins putina incredere pentru ca am fost placuta de niste baietii cu care nu credeam niciodata ca o sa fiu, chiar daca a fost doar pentru vreo 2 luni caci mereu ma desparteam, mereu gaseam motive. Imi spune unul ca cica, " nu credeam ca o sa ies cu tine niciodata", si-n gandul meu "da si eu credeam la fel " era baiat bun, cuminte, muncitor. dragut si fizic, respectos, iar eu credeam ca este un fitos pana sa-l cunosc.
Eu am fost o fire mai copilaroasa, m-am jucat cu papusi pana in clasa a8a, iar primul sarut l-am avut la 16 ani Si nici nu puneam intrebari pe TPU gen " vai am 15/16 ani nu am avut primul sarut, ce ma fac " Nu ii dadeam importanta, nu eram eu cu baietii. Mai eram eu placuta de ei, dar nu aveam nici o treaba, ma distram asa bine in fata blocului, asta pana in clasa a9a. , iar la 18 am inceput cu cluburile
Aaa,pai nici nu ma intereseaza fb thaau(,, doar ca, cunosc o persoana cam la fel ca tine si ma gandeam ca esti tu
Nu
Ma rog, asta cu Ti-as zice in privat numele de fb, dar am retineri... wtff
Pai asta credeam ca vrei, insa apoi ai zis ca nu vrei. Am inteles! Ce ti se pare atat de "wtf"? Pe TPU pui intrebari doar pentru ca poti ramane anomim. Sunt o fire suspicioasa. Am mai dat odata idiul si dupa numele meu de fb unei persoane de aceeasi varsta cu mine(un baiat). Si era si din acelasi oras in care fac eu facultatea. M=am imprietenit cu respectiva persoana si fata de ea nu aveam retineri
Pai nu, mi se pare wtf (((ca ai zis ca ai retineri, adica nu inteleg motivu*
Am zis mai sus: Pe TPU pui intrebari doar pentru ca poti ramane anomim, uneori pot fi cam suspicioasa, nu oricine imi inspira incredere. Oricum numai conteaza, pana la urma am inteles ca de fapt doar vroiai sa afli daca sunt tipa respectiva.
Doar te am intrebat, adica nu am vbb cu tine doar ca sa aflu daca esti aia sau nu, oricum aia e urata
0 incredere daca ceri parerea celor de pe TPU despre tine si apoi incerci sa te explici in fata lor, si cu toate astea esti o laudaroasa.pace!
Auzi dar mai degraba tei pune un banner in fata casei sau pe blocul unde locuiesti si la scara sau in fata casei te-i pune o cutiuta ca trecatorii sa iti poata raspunde! Hello crezi ca ne pasa vrunuia dintre noi dupa aici ca te duci in cluburi ca bei ca iti iei limba in gura cu unu si cu altu? Hello ai 20 de anii si te lauzi ca te ajuta fata si ce ai in cap! ce ai in cap? Tarata? Da stiu esti in asteptarea printului calare pe un cal alb cu o p.a mare). Fata du-te la copii spun lucuri traznite!
AdrianBica întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: