anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce impresie va faceti despre o altfel de fata? Ies in cluburi de pe la 18 ani, dar nu sunt o pititpoanca, sunt o fire mai nebunatica, spun ce cred in fata, sunt copilaroasa, naturala, NU sunt crv de om(falsa, ipocrita, mincinoasa, materialista), sunt INDIFERENTA fata de baietii care ma mai cauta a doua zi sau care nu imi plac, nu sunt o disperata dupa baieti, nu prea ma intereseaza relatiile, nu stiu daca imi e teama sau pur si simplu nu imi place cineva indeajuns de mult nu fumez, insa mai am scapari la bautura laughing) Uneori cand beau ma mai pup cu cate unul, dar rar. Eu insa nu dau doi bani pe ei, doar fizic ma atrag. Sanse sigure sa creada si ei asta insa nu prea imi pasa. Oricum nu prea gasesti baieti calumea in cluburi si sunt constienta de asta, daca imi place cu adevarat un baiat nu fac asta(sa ma sarut) Desigur tipul de baiat care imi place nu ar incerca sa ma agate si sa ma sarute in club intr-o seara oarecare cu o oarecare. big grin

1. Voi ce impresie v-ati face despre o astfel de fata? Raspundeti la asta apoi cititi mai jos laughing)

Ei bine aceasta fata care poate pare usuratica de fapt e virgina la 20 de ani laughing) Nu prea ma interesa parerea celorlalti insa parca am impresia ca lumea crede despre mine ca sunt o usuratica, dar nu stiu sigur asta. De exemplu in liceu colegii ma stiau de fata cuminte, iar in oras nu am auzit ceva rau de mine ( este un oras mic in care se aud multe si se vorbeste in plus de obicei)., dar eu tot am impresia asta. Poate ca asa este, mai ales ca eu mai si postez pe facebook diverse poze sau melodii cu tenta sexuala sau droguri(desi n-am incercat niciodata) doar ca suna bine love struck Am si un blog pe care scriu despre iubire, oameni, diverse teme,iar in unele postari spun chestii gen ca,,ei ma fac sa uit de el; ne-am lasat purtati pe valuri de placere", sau cum mi-as imagina prima data, insa am scris-o astfel incat sa nu para ca ma refer la o prima data, nu vreau sa stie lumea ca sunt virgina, dar sunt doar povesti, e doar un blog. exista si un sambure de adevar, dar partea sexuala NU laughing) Prietenele mele bune stiu ca ele au fost pana recent, unele inca mai sunt, deci nu sunt singura la 20 de ani.

Lumea judeca dupa aparente. Virginitatea chiar nu vreau sa mi-o pierd momentan asa cu un oarecare, mai stau pana ma indragostesc. Sincer nu ma grabesc. M-am indragostit de cineva la 18 ani, iar pe la 18 ani jumate era sa fiu cu el. A fost primul si singurul baiat cu care am facut doar petting pana acum. A fost o poveste aiurea si m-a schimbat mult. De atunci am inceput sa mai beau si sa imi iau limba-n gura in club. Numai zic ca ii las balta pe tipi si nu -i mai bag in seama daca ma derajeaza cu ceva, orice, sau devin nesimtiti si ii iau cu "hai lasa-ma, ca numai am chef! " Asa relatii am avut, dar superficiale (o luna, doua, poate trei), doar una de 5 luni din care am iesit cu sufletul frant laughing) -povestea care m-a schimbat
Din celelalte nu am suferit ca nu iubeam.

Cum pot face sa scap de impresia ca toata lumea crede despre mine ca sunt mai usuratica? laughing Chiar de-ar crede mie nu mi-a pasat, sincer vorbesc, insa de vreo 2, 3 saptamani a inceput sa imi pese pentru ca un tip care credea ca il plac doar pentru ca vroiam sa ma sarut cu el, insa el nu a mai vrut la un momendat, iar eu insistam(desigur eram si ametita) Nu imi placea de el, dar eram cam ametita si aveam chef sa ma sarut cu cineva laughing)) Apoi 3, 4 zile mai tarziu a pus pe facebook "Nu intelegeti ca mie imi plac doar fetele cuminti! ’’ si m-am simtit laughing) M-am enervat si i-am dedicat o postare urata pe care nu am ferit-o de el.
Cu tipul ala am mai stat de 2, ori pe la mare, prin oras, nu era prima oara :-J. Cand nu consumam bautura NU ma pupam cu el, desi el vroia, iar eu mereu ii spuneam ca oricum nu ma intereseaza de el, cand ma suna vorbeam un minut apoi ii spuneam ca vorbim altadata, deoarece am treaba.

Scuzati-mi greselile, dar am scris in graba. Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi

50 răspunsuri:
| 21ndstillachild a răspuns:

Oricum,pana la urma tot cedezi tu

| 21ndstillachild a răspuns (pentru betty17):

Ciudat,timida nu esti, cuminte nu esti, de aratat cum arati? poate fara suparare se explica...

| betty17 a răspuns (pentru 21ndstillachild):

Sigur ca da, doar nu am de gand sa ma calugaresc...straight face o sa ma indragostesc eu candva.

Ma refer la faptul ca in club bei ceva, tu virgina, hormonii o iau razna, e unu langa tine care ti face cu ochiul si uite asa o sa regreti dupa aceea

Ies in aproape fiecare saptamana in club de la 18 ani cu o gasca de prieteni apropiati, daca nu am patit pana acum nu cred ca mai patesc pentru ca stiu foarte bine cum sunt baietii, numai sunt o naiva cum eram odata si oricum ma controlez foarte bine laughing) daca ar fi fost asa sigur o pateam pana acum. existau sanse mai mari sa patesc in primul an, acum la 20 de ani si cateva luni numai sunt straight face

Auzi,cum ziceai ca te cheama, cumva fb tau e Alecsa Mirela?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru betty17):

Ma, tu doar vrei sa te lauzi pe aici si nu esti prima. Daca vrei sa fii mai speciala, nu te mai lauda. Nu ar trebui sa te intereseze parerile unor straini si nu ar trebui sa depinzi de ele deloc. Distreaza-te in continuare, lasa lumea sa vorbeasca. Cine trece peste barfe si vrea sa te cunoasca, inseamna ca este un om destept.
Apropo, esti ok din toate punctele de vederewinking

| Purec a răspuns (pentru betty17):

Nu ma asteptam sa imi raspunzi happy Nu stiu cat de indragostita zici ca ai fost, dar cum ziceai e bine ca ti-a trecut. Pentru mine esti ciudat ( deh, eu ca baiat nu m-as saruta cu nimeni prin cluburi la betie, dar poate sunt eu prea limitat si nu inteleg cum e cu placerea asta sa pupi straini) Nu iubesti? Ce mare lucru, unii oameni mimeaza iubirea o viata intreaga. Faptul ca te imbeti si umplii din "gura in gura" iti stirbeste imaginea de fata cuminte. Oricum imi place sa fiu sincer, deci chiar daca doar te saruti cu ei, din punctul meu de vedere tot naspa e. Ca sa zic asa ai potential ( esti un fel de biocurva laughing) )

| betty17 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce sa ma aud in fata unor straini? mai degraba cer sfaturi. si in viata reala ascund asta cand se vorbeste despre acest subiect. uneori evit sa raspund, alteori o fac pe atotstiutoarea.

Nu este ala fb meu, nu cunosc laughing si sa-ti raspund la intrebarea aia. Ti-as zice in privat numele de fb, dar am retineri...

La fata sunt draguta...am trasaturi frumoase, sunt saten inchis, dar vopsita bruneta, ochii caprui verzui, insa de corpul meu nu sunt asa multumita, mi-as fi dorit sa fiu mai inalta si mai slaba. am 1, 61 si 56 de kg, si am burtica, in rest normala, nu sunt grasa, dar nici o slabanoaga. Sanii nu sunt mari, dar nici mici, mici sunt multumita. In urma cu 2, 3 ani ma credeam foarte urata, dar apoi am mai prins putina incredere pentru ca am fost placuta de niste baietii cu care nu credeam niciodata ca o sa fiu, chiar daca a fost doar pentru vreo 2 luni caci mereu ma desparteam, mereu gaseam motive. Imi spune unul ca cica, " nu credeam ca o sa ies cu tine niciodata", si-n gandul meu "da si eu credeam la fel laughing " era baiat bun, cuminte, muncitor. dragut si fizic, respectos, iar eu credeam ca este un fitos pana sa-l cunosc.

Eu am fost o fire mai copilaroasa, m-am jucat cu papusi pana in clasa a8a, iar primul sarut l-am avut la 16 ani laughing Si nici nu puneam intrebari pe TPU gen " vai am 15/16 ani nu am avut primul sarut, ce ma fac " Nu ii dadeam importanta, nu eram eu cu baietii. Mai eram eu placuta de ei, dar nu aveam nici o treaba, ma distram asa bine in fata blocului, asta pana in clasa a9a. laughing, iar la 18 am inceput cu cluburile laughing

| betty17 a răspuns (pentru Purec):

Am zis si ma jos in ultimele 8 luni m-am pupat asa in club sau la petreceri cu 6 tipi in total, si am iesit in FIECARE saptamana, deci nu-i chiar asa rau, iar daca incercau sa intreaca limita ii ignoram.

Aaa,pai nici nu ma intereseaza fb thaau(,, doar ca, cunosc o persoana cam la fel ca tine si ma gandeam ca esti tu

Nu

Ma rog, asta cu Ti-as zice in privat numele de fb, dar am retineri... wtff

Pai asta credeam ca vrei, insa apoi ai zis ca nu vrei. Am inteles! Ce ti se pare atat de "wtf"? Pe TPU pui intrebari doar pentru ca poti ramane anomim. Sunt o fire suspicioasa. Am mai dat odata idiul si dupa numele meu de fb unei persoane de aceeasi varsta cu mine(un baiat). Si era si din acelasi oras in care fac eu facultatea. M=am imprietenit cu respectiva persoana si fata de ea nu aveam retineri

Pai nu, mi se pare wtf (((ca ai zis ca ai retineri, adica nu inteleg motivu*

Am zis mai sus: Pe TPU pui intrebari doar pentru ca poti ramane anomim, uneori pot fi cam suspicioasa, nu oricine imi inspira incredere. Oricum numai conteaza, pana la urma am inteles ca de fapt doar vroiai sa afli daca sunt tipa respectiva.

Doar te am intrebat, adica nu am vbb cu tine doar ca sa aflu daca esti aia sau nu, oricum aia e urata

| wawe a răspuns:

0 incredere daca ceri parerea celor de pe TPU despre tine si apoi incerci sa te explici in fata lor, si cu toate astea esti o laudaroasa.pace!

| StanAnaMaria a răspuns:

Auzi dar mai degraba tei pune un banner in fata casei sau pe blocul unde locuiesti si la scara sau in fata casei te-i pune o cutiuta ca trecatorii sa iti poata raspunde! Hello crezi ca ne pasa vrunuia dintre noi dupa aici ca te duci in cluburi ca bei ca iti iei limba in gura cu unu si cu altu? Hello ai 20 de anii si te lauzi ca te ajuta fata si ce ai in cap! ce ai in cap? Tarata? Da stiu esti in asteptarea printului calare pe un cal alb cu o p.a marelaughing). Fata du-te la copii spun lucuri traznite!