Având în vedere că n-am experimentat până acum iubirea, nu pot să spun dacă e reală sau există doar în basme, dar eu cred că iubirea e atunci când defectele celeilalte persoane ție ți se par calități, atunci când imperfecțiunile lui/ei ți se par perfecte...
Cred că iubirea e atunci când nu mai mergi pe gelozii, pe frica de a pierde acea persoană dacă nu ești destul de bun, ci pe încredere reciprocă și confidența că ambele persoane se iubesc. Iubirea nu-i pe interes, nu-i pe bani, nu-i pe afaceri. Iubirea e aceea când doi adolescenți se văd la școală, se îndrăgostesc la prima vedere, le e frică să-și mărturisească dragostea de teamă să nu fie respinși dar în final cel care iubește mai mult face primul pas și mărturisește...
Iubirea nu e aceea care durează 3 ani. Și nici aceea care durează până la moarte sau până la divorț. Dacă iubești o persoană atunci o iubești, nu divorțezi după trei ani sau te măriți la o lună după înmormântare...
Iubirea e ceva magic, ceva de care eu probabil nu voi avea niciodată parte și ceva ce voi vedea doar în seriale și drame romanțioase
Atractie, fluturasi in stomac, afectiune, intelegere, pasiune, romantism...