Ce varsta ai? cu ajutorul stiintei putem creste pana la 30 de cm dovedit stiintific asta,desi nu isi pierde speranta cu banii vom reusi, de fapt in Germania, china, usa e ceva normal asta, costa mult si pentru ca aparatele costa mult isi dai seama totul dureaza 12 luni operatie, doctori, sport etc dar merita o viata ai
Am 1.70, as vrea sa am 1.75 cre` ca nu am nevoie de mai mult, oricum si acum e bine, iar iubita ar trebui sa aiba cu 10 cm mai mica, sau minim cu 5, adica 1.60 mie mi-se-pare perfect, cred ca e mai dragut sa se ridice pe varfuri pentru a te saruta si tu daca vrei s-o iei in brate normal, trebuie si s-o ridici :d, Eu asa cred si sunt multi care zic ca mine , zic eu
Mda dar nu cred ca duc asa multa lipsa de creier Zic eu ca-s cat de cat matur chiar daca glumesc mult si iau multe lucruri in ras
Mda, si zici bine ca la cata prostie e in ziua de azi in lume , si ca o gluma, prostii rasar ca ciupercile dupa ploaie, iar daca prostia ar fi o boala multi ar fi in coma in momentu` asta
Am 1.60 (dar pana la 18 ani sper sa mai cresc un pic si pentru el mi-ar palcea un 1.70, in orice caz, sa fie mai inalt un pic decat mine
Eu iti raspund simplu si usor, am 1, 88 si as vrea ca partenera mea sa aiba cam 1, 67-1, 73.
anonim_4396 întreabă:
Andreeaberecleanuuu întreabă:
Mutubal întreabă: