Si daca nu e salbatic? Daca e doar sex?
Il facem sa fie salbatic
Oricum ceva nu pricep...tu nu vrei relatii. Asa ca, ce rost are raspunsul?
Vreau relatii fara obligatii
E o chestie pe care o simti. Ai niste nevoi, niste lucruri pe care consideri ca celalalt le poate oferi. Toti avem in minte un scenariu de viata si un portret al partenerului ideal.
Inseamna a-ti crea in minte un set de valori, de criterii in functie de care apreciezi ca celalalt e potrivit pentru tine. Inseamna sa te gandesti ce nevoi si asteptari ai de la o relație si ce calitati ar trebui sa aibă partenerul pentru a fi fericit. Cum stii? Prin acumularea de experienre si prin lectii de viata.
Ai avut o relație care s-a terminat. De ce s-a terminat? Pentru că celălalt era paranoic, gelos si posesiv. Deci pe viitor nu ma voi insoti cu persoane suspicioase, care nu au încredere in mine.
Sau: relatia s-a terminat pentru ca partenerul era neserios. Nu raspundea cu zilele la telefon si nu era niciodată langa mine. Ce vreau acum? Pe cineva care imi poate oferi stabilitate.
Nu stiu ce vreau cu adevarat. Incep sa cred ca nu vreau nimic. De la o relatie vreau sex, in primul rand. In caz ca conteaza, am un set de valori morale si principii.
No, uite de exemplu eu vreau de la o relatie doar sex ( si ii si spun dudii respective si daca nu ii comvine next) pentru ca statistic, din ce am trait eu sunt sanse foarte mari sa dai de o panarama asa ca de ce sa te mai complici. Acum depinde de la individ la individ, dar ti.am spus parerea mea 100% SUBIECTIVA (ca sa nu sara cineva )
Pai tot statistic, dupa n panarame, la un moment dat intalnesti si una cuminte. Ajungi s-o pierzi de-aiurea.
Nu zic nu, dar aia e victima colaterala, nimic in viata nu se face fara sacrificii.
Atunci ar trebui sa manifesti mai multa intelegere pentru panarame. Pentru unele si tu ai fost victima colaterala.
Pai de obicei o victima devine la randul ei un agresor, e o metoda de a se elibera de frustrarea dobandita. Intr.un fel, daca stai sa te gandesti, un "agresor" nu se naste de la natura, este creat de relatiile esuate, deci nici macar nu este in totalitate vina lui ca se afla in aceasta conditie.
Pai daca nu e vina ta in totalitate, cu atat mai mult nu e nici a persoanelor pe care le cunosti. Sa fie producerea de frustrari si suferinte, sau si mai rau, catalogarea generala, singura metoda de atenuare a altor frustrari? Oricum, iti trece
Sunt multumit cu faptul ca nu sunt ipocrit ca altii (cum am zis si mai sus ii explic duduii ce vreau de la inceput, daca e de acord bine, daca nu nu ). legat de chestia cu trecutul sunt deja mult trecut de stadiul ala, nu mai pot abandona misiunea acum