Este vorba de transfer de afectiune.
Fata isi iubea prietena si nu avea viata ei proprie, asa ca se indragostea de cine se indragostea prietena ei.
Nu m-ar mira, daca azi fosta ta ar fi cu altcineva si prietena ei ar avea aceleasi atentii si cu acel personaj.
Uneori oamenii sunt incapabili sa-si traisca propria viata si ca sa nu stea pe margine si sa se uite la vietile celorlalti, au senzatia ca fac si ei ceva, surogand iubirea...
E posibil.Am observat de multe ori treaba asta in multe cazuri.Initial credeam de gelozie sau vreun test, de fapt problema e cu mult mai profunda.Am mai observat ca prietena fostei avea ceva probleme.Gen nu prea stia nici ea ce e cu ea.Parca era tot timpul intr-o alergatura.De fapt ea fugea dupa afectiune.Ciudata chestie.
Da,nevoia de afectiune din noi, ne face sa ne comportam care mai de care mai ciudat, unii chiar prea ciudat si complet inexplicabil.
Na,ce sa faci.Asta e.
Vroia sa te desparti de prietena ta sa ramai singur, avea ciuda ca o duceai bine in relatie si pana la urma tu ai pierdut, ea acum rade de tine (nu trebuia sa te separi de gagica ta).
Sau a fost pusa de prietena lui sa se dea la el sa vada daca-i accepta avansurile
M-am gandit si eu la asta
Daca aveai o relatie stabila cu ea nu trebuia sa o bagi pe vagaboanda aia in seama
Pai ce puteam sa fac si eu
Oricum nu am inselat-o si din astea.Nu sunt genul.Doar i-am acordat importanta.
Putei s-o respingi politicos "scuza-ma dar am o prietena si tin la ea"...(chiar daca practic nu era asa)
M-ai prins