De la o anumita varsta(SUBLINIEZ), o relatie de LUNGA durata nu prea rezista fara sex. De fapt cei implicati in relatie, stiti ca am dreptate fetelor, dar continuati sa negati. Si oricat ati amana asta, stiti ca oricum se va intampla...trebuie doar sa nu alegeti un nesimtit care sa va f*ta si apoi sa va dea papucii, treuie sa alegeti unul care sa o faca cu placere! Bafta!
Bag seama ca e condamnat sa moara cu saminta-n el iar la tine o relatie se bazeaza pe frectie la picior de lemn sa fie trecere de timp cit mai placut asa.Mai du-te naibii de nesupravegheata ca n-as fi stat cu tine nici o miime de secunda.
Pun pariu ca esti baiat. daca ai fi fata ai intelege. punete in locul unei fete daac poti. sa stii ca cel pe care il iubesti sta cu tine numai sa te f*ta. gen se foloseste de tine. fetele iubesc cu sufletu. baieti cu ****. iubirea e pre primul loc nu ****
Ti-e rau? Ce mama naibii atitea ocolisuri cind esti constienta ca tot ti-o tragi cu el pina la urma. Iubire platonica? Vrei sa ajungi poet, ca nu te inteleg? Deci dai de inteles ca vrei totusi sex da' ti-e frica sa nu se foloseasca.Afla domnisorico ca asta sta in firea umana. Iubirea vine din interior pe cind pentru a trai extazul ei ne folosim unii de altii.Tu te folosesti de el sa atingi orgasmul si sa tipi ca dreaku de placere iar el se foloseste de tine tot la fel. Pina nu accepti asta nu vei trai cu adevarat pentru ca astepti ceva iluzoriu.Hai pa. Daca erai aici erai facuta si fericita de mult.
Teee prea inseli! baietii nu iubesc cu **** si desi va cacati pe voi ca fetele iubesc si nu stiu ce, baietii o fac de 3 ori mai bine. desi sunt fata, sunt costienta ca un baiat iubeste si se daruieste mai mult decat o fata. si nu te mai simti atacata cand iti zice harciog ca o sa te **** ca se vede in felul in care vorbesti ca esti usor de prostit.
Nu stiu exact ce chestii face dar sunt sigura ca vrea sa te ****, iar u atat timp cat esti constienta ca tot o veti face pana la urma, nu inteleg dc amani. Daca nu ai observat cam pe asta se bazeaza relatiile acum...Dar daca tu chiar vrei o relatie ca in ''povesti'' spune-i ca nu vrei sa faca chestile alea( desigur el o sa se supere si o sa se termine povestea)
Mai thu ar trebuie sa fii directa cu el si sa ii spui :Thu daca vrei sa mai fim impreuna trebuie sa te abtii de la anumite chestii! si daca nu merge sfatul meu e sa te desparti de el pentru ca el nu vrea de la tine altceva decat sa v-o tra**ge*ti... sper ca am fost de folos.
Te pupa Ana:*!