anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna ca o fata sa fie "o trigroaica in pat",sau fetele sa fie "animale in pat"?
Cine spune ce trebuie sa faca acele fete ca sa fie asa primeste funda love struck, baieti voua va place genul asta de fete?

12 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Cui nu-i place o fata, care stie sa se miste in pat, sa tampeasca baiatul pana nu mai stie de el? eu cred ca nu exista niciun baiat care sa desteste acest privilegiu!
Tigroaica : fata domina, ia initiative, nebunatica si predomina partida sexuala!

| Vvistula a răspuns:

Inseaman sa fie rea la pat adica face ea tot, musca zgarie, te calareste, iti baga degetul in fund, te musca de puta

| Azµre a răspuns:

Să preia controlul, să fie ea șefa, să domine!
În general femeia deasupra domină mereu, ea alege ritmul penetrării, adâncimea și așa mai departe. Tot odată poate mușca, zgârâia!

Răspuns utilizator avertizat
| Manuellllaa a răspuns:

Pai expresiile alea se refera la genul de femeie care pune stapanire pe barbat, face ce vrea din el, satisface, se face placuta, preia controlul.Cum vine vorba"buna la pat", se pricepe in ceea ce face, se pricepe sa-si satisfaca partenerul.Si cred ca unui baiat ii place lucrul asta, merita si ei rasfatati nu?

| Anonim187 a răspuns:

Adica o fata care stie ce are defacut in dormitor si fara sa fie rusinoasa. imi plac enorm genul asta de fete big grin

| Danluc a răspuns:

Ok bun corect.