| killer212121 a întrebat:

Ce inseamna ca unei fete nu ii place de tine ii esti drag? Ma refer la mine deoarece ma inteleg foarte bine cu o prietena si am fost curios si am intrebat-o ce simte pentru mine.

7 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Inseamna ca fata nu vrea sa te jigneasca si te-a refuzat intr-un mod elegant.Sunt fete care se inteleg mai Bine cu Amicii decat cu Iubitu.Mare problema apare cand vine vb de Sentimente si daca ea nu e atrasa de tine chiar daca va Intelege-ti Perfect poti doar sa ramai Prieten.Acum etapele spre a iti face un Iubit /Iubita sunt sa devii extrem de apropiat de aceea fata si sa va intelege-ti Perfect.Marea problema e cum te vedea ea si e greu sa ii schimbi gandirea.Incearca sa bati apropouri sa vezi ce zice.

| killer212121 explică (pentru Danysan):

A facut multe lucruri ciudate pot sa zic.Cum ar fi, am sunat-o in seara de revelion sa ii zic la multi ani si dupa a venit la mine acasa (ea lasandu-si prietenele la ea acasa) ca sa ma pupe si sa imi ureze si ea deasemenea.Pe mess sau facebook tot pune pupici si uneori ma si "obliga sa ii pun si eu ".Ma intelegi?

| Danysan a răspuns (pentru killer212121):

Scoate-o In Oras si spune-i in fata tot ce simti. Cumpara un Buchet Imens de Trandafiri si Ceva dulce.Fa-o sa se simta speciala si poate iti da o Sansa.Multe fete nu tin cont de aspect asa de mult dar trebuie sa insisti.

| killer212121 explică (pentru Danysan):

Aha...ok acum mie si groaza parca sa mai intru pe ea si sa vorbesc cu ealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te considera o persoana de incredere, dar nu ai trezit in ea acel sentiment de atractie.
Mai mult ca sigur "nu e de nasul tau"!

| killer212121 explică (pentru anonim_4396):

Citeste te rog ce i-am raspuns si celelalte persoane mai devreme.

| AdiTheShark a răspuns:

Asa sunt majoritatea fetelor. In cel mai fericit caz les esti drag si cam atat. Ca de atras nu sunt atrase. Nu sunt in stare sa simta vreo atractie, cu atat mai putin iubire. Nu e bine sa ai asteptari prea mari de la vreo fata. Vei fi dezamagit.