| iubi_duby75 a întrebat:

Ce inseamna ca visezi cu baiatul de care iti place dar despre acre nu stii nimic? si ca visezi ca acesta te saluta si se uita zambit larg la tine? FUNDAAA

Răspuns Câştigător
| lays a răspuns:

Eu stiam altfel.ca atunci cand visezi o persoana, se gandeste la tinebig grin

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, probabil inseamna ca il placi prea mult si te gandesti mult la el, de aceea il visezi, poate ca te gandesti inainte de a adormi, adormi cu el in gand si il visezi...nu trebuie sa dai mereu crezare viselor, dar totusi unele au anumite semnificatiihappy.

| catthshshshs a răspuns:

Probabil subconstientul tau lucreaza, aducandu-ti aminte ca il placi.

| lia a răspuns:

Probabil l-ai visat tocmai pentru ca-ti place. Cred ca te-ai gandit mult la el in timpul zilei si din acest motiv l-ai visat.
Iar faptul ca "te-a salutat si se uita zambind" este pentru ca tu iti doresti ca el sa faca aceste lucruri.

| Frogie a răspuns:

Inseamna ca te-ai gandit prea mult la el inainte sa adormi!

| Corinne a răspuns:

Inseamna ca esti indragostita!batting eyelashes te gandesti foarte mult la o anumita persoana incat o si visezi!

| pisicutsa a răspuns:

Cred că mai mult te interesează ceea cîte răspunsuri vei primi, ci nu însuşi răspunsul. cuvîntul acesta "Funda" nu ţi va aduce mereu răspunsuri. Baftă

| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Probabil esti foarte indragostita de el si inainte sa adormi te-ai gandit mult la el.si eu il visez pe prietenu meu mai mereu pentru ca ma gandesc mult la elbig grin

| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Probabil esti foarte indragostita de el si inainte sa adormi te-ai gandit mult la el.si eu il visez pe prietenu meu mai mereu pentru ca ma gandesc mult la elbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de'acord cu ce a zis zasha... si poate asta se va intamplawinking

| Ignat_Gina_1998 a răspuns:

Pai in primul rand iti place dar nu stii nimic despre el
happy documenteaza-te de pe la prieteni lui sau poti afla incet incet singura ce se petrece cu el...si l-ai visat ca iti zambeste pentru ca iti place mult de el, nu inseamna nimic.Nu mai crede in semnificatii de astea casunt inutile.

| Ignat_Gina_1998 a răspuns:

Pai in primul rand iti place dar nu stii nimic despre el
happy documenteaza-te de pe la prietenii
lui sau poti afla incet incet singura ce se petrece cu el...si l-ai visat ca iti zambeste pentru ca iti place mult de el, nu inseamna nimic.Nu mai crede in semnificatii de astea casunt inutile.