Buna, probabil inseamna ca il placi prea mult si te gandesti mult la el, de aceea il visezi, poate ca te gandesti inainte de a adormi, adormi cu el in gand si il visezi...nu trebuie sa dai mereu crezare viselor, dar totusi unele au anumite semnificatii.
Probabil l-ai visat tocmai pentru ca-ti place. Cred ca te-ai gandit mult la el in timpul zilei si din acest motiv l-ai visat.
Iar faptul ca "te-a salutat si se uita zambind" este pentru ca tu iti doresti ca el sa faca aceste lucruri.
Inseamna ca esti indragostita! te gandesti foarte mult la o anumita persoana incat o si visezi!
Cred că mai mult te interesează ceea cîte răspunsuri vei primi, ci nu însuşi răspunsul. cuvîntul acesta "Funda" nu ţi va aduce mereu răspunsuri. Baftă
Probabil esti foarte indragostita de el si inainte sa adormi te-ai gandit mult la el.si eu il visez pe prietenu meu mai mereu pentru ca ma gandesc mult la el
Probabil esti foarte indragostita de el si inainte sa adormi te-ai gandit mult la el.si eu il visez pe prietenu meu mai mereu pentru ca ma gandesc mult la el
Pai in primul rand iti place dar nu stii nimic despre el
documenteaza-te de pe la prieteni lui sau poti afla incet incet singura ce se petrece cu el...si l-ai visat ca iti zambeste pentru ca iti place mult de el, nu inseamna nimic.Nu mai crede in semnificatii de astea casunt inutile.
Pai in primul rand iti place dar nu stii nimic despre el
documenteaza-te de pe la prietenii
lui sau poti afla incet incet singura ce se petrece cu el...si l-ai visat ca iti zambeste pentru ca iti place mult de el, nu inseamna nimic.Nu mai crede in semnificatii de astea casunt inutile.