Ea are nevoie de putin timp de gandire; o3. Inca nu e destul de decisa asa ca se mai gandeste. saaau. probabil a vrut sa nu accepte din prima . Ma rog, cel mai probabil o sa accepte
.
La urmatoarea data o sa-ti spuna ca nu este atrasa de tine dar vrea sa fiti amici.Indeparteaza-te de ea.
Adica nu este sigura ca vrea sa stea cu tine, ca te place, etc de aceea zice ca se mai gandeste sa nu-ti dea un raspuns imediat si dupa sa regrete
Voi si prostiile voastre ...nesiguranta si indecizia asta a voastra poate ranii. Fata vrea sa zica NU ..nu o cunosc pe acea fata dar in majoritatea cazurilor raspunsul este NU
De obicei asa este
50/50 + o inghetata
Sa ma gandesc intr-adevar raspunsul ar putea fi nu. Dar de ce sa nu incerci sa o atragi de partea ta ca sa zic asa adica fii mai glumet cu ea fa-o sa se simta bine in preajma ta. Fao sa te iubeasca cum s-ar zice. Dar daca nu se poate nu fii insistent. Adica ce inseamna insistent sa nu o intrebi in fiecare zi te-ai gandit? Te-ai gandit? Te-ai gandit? Iti spun eu ca nu o sa accepte iar daca o va face sa nu crezi ca va fi mai mult de o saptamana. Eu iti urez noroc sper sa iti dearaspunsul asteptat.
Ba ea ma place doar ca nu stiu de ce nu vrea sa fie cu mine.
Daca te placea insemna ca accepta din prima daca nu vrea sa fie cu tine asta e ea pierde
In cele mai multe cazuri asa se intampla, iti zici hai sa nu ne grabim, avem destul timp etc