anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna cand iubitu nu imi raspunde la unele intrebari?

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Multi barabti au dificulatati de exprimare.Asa sunt ei, de la mama natura, e ceva obisnuit. Tu ajuta-l sa ti se confeseze, sa aiba incredere in tinehappy

Abh
| Abh a răspuns:

Inseamna ca se eschiveaza, se gandeste ca nu ti-ar placea raspunsul si atunci mai bine nu iti raspunde.

| fabiola a răspuns:

Intrebarile sunt din aceeasi sfera, din acelasi domeniu? Nici noi nu stim sa iti raspundem la intrebarea ta, si asta pentru ca nu dai toate datele! Asa o fi patind si el, saracul!

| VodkaCoca a răspuns:

Depinde cel fel d intrebari, si iubitul meu refuza sa'mi raspunda la anumite intrebari ca stie ca ajungem la cearta, dar la intrebari mai serioase imi raspunde, ca ma enervez repede laughing. Si apoi vb cu el spune'i ca te deranjeaza cand nu iti raspunde la intrebari, ca e normal cand pui o intrebare sa ti se raspunda, mai ales daca e partenerul tau. Si eu fata de el mai evit anumite lucruri imi mai pune intrebari, de genu ce ai facut azi si incep sa zambesc si nu ii raspund ca stiu ca devine gelos, crede ca cine stie c am facut, laughing pai o suna pe mama si o intreaba ce am facut sh mama ii spune adevarul ca am stat acasaa. laughing

| LuS[z] a răspuns:

Nu vrea sa iti spuna ca sa nu te supere sau are anumite lucruri de ascuns

| Atotstiutorul a răspuns:

Ca nu stie raspunsul?

| radu75 a răspuns:

Poate nu stie ce sa ti raspunda la respectivele intrebari(ar fi trebuit sa ne dai cateva exemple). de ce sa raspunda ca apoi sa i spui : - daca taceai, filosof ramaneai! mai bine se abtine! tacerea e de aur uneori!

| Cory89 a răspuns:

Depinde ce fel de intrebari...probabil ca are ceva de ascuns fata de tine, ceea ce nu ar fi chiar normal avand in vedere ca sunteti impreuna.Probabil nu e pregatit sa aiba o relatzie serioasa care presupune multa incredere si comunicare.

| PiTik0t a răspuns:

De obicei...are ceva de ascuns sau...smug

Răspuns utilizator avertizat
| AGGA a răspuns:

De obicei o persona care evita sa raspunda atunci cand este intrebt ascunde ceva, insa poate esti tu prea insistenta si pui prea multe intrebari altfel nu imi expilc decat clar ca ascunde cevabig grintongue...depinde ce intrebaribig grinlaughing

| AlleAlexandraAlexutza21 a răspuns:

Buna! Pai depinde ce intrebarii ai pui sau poate la unele intrebari nu stie sa iti raspunda.

Întrebări similare