Posesiv.Ceea ce in timp duce la gelozie.Chiar extrema.Si la despartire in conditii nu prea amicale.
Doar atat zice? inseamna ca vrea mai mult cu tine si ca e in stare sa faca ce zice
Eu cred că e doar o glumă romantică, am văzut glume de genul şi în alte filme.
Ori este foarte posesiv, (ce nu cred eu ) ori are nevoie de tine.
O zi plăcută.
Sunt 2 lucruri total opuse ceea ce spui tu aici si cred ca e putin [mai mult] gelos si asta crede-ma e o boala. Cat despre partea cu luatul in brate dupa o partida de amor: e foarte frumos!
Hm, nu prea mi-ar placea sa mi se spuna asa ceva. Suna a posesivitate dusa la extrem.
Este un gest romantic si frumos sa te ia in brate dupa ce faceti dragoste dar sa-ti zica "daca ma inseli te omor" e un pic cam exagerat, poate ca glumeste sau o spune serios?
Inseamna ca tine atat de mult la tine si vrea sa te iubeasca nu numai trupeste. Si iti spune pentru ca vrea sa fii a lui
Sau inseamna ca e gelos, posesiv si obsedat
Inseamna ca e gelos...gelozia poate fi trupeste sau sufleteste poate fi gelos ca te poti culca cu altu sau ca iubesti pe altcineva...in ziua de azi peoples are more different si complicati nici nu mai stii ce sa crezi. dragostea e complicata si nu are niste reguli stricte
yukibsc întreabă: