| Corsi a întrebat:

Ce inseamna cand o fata, dupa ce o iei de mana iti mangaie mana cu degetul mare?
Ce insemna cand o fata iti spune "Te superi daca vorbim maine?"
I-am spus unei fete ca o plac si ea a spus "Pe bune?" In afara de faptul ca nu a crezut.

Si daca se poate sa imi dati limbajul trupului unei fete atunci cand este interesata de tine sau atunci cand nu este inresetata de tine.

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Inseamna ca fata nu este sigura nici pe sentimentele ei dar nici pe ale tale si are nevoie de timp de gandire.Incearca sa interactionezi cat mai mult cu ea.

| neutrino a răspuns:

Trebuie sa accepti idea ca fata este politicoasa si nu doreste neaparat sa te supere, dar spera ca tu sa fi inteles refuzul ei.

| Corsi explică (pentru neutrino):

Ce inseamna cand o fata, dupa ce o iei de mana iti mangaie mana cu degetul mare?

Sunt singurul caruia ii face asa. Mi-a spus ca se simte in largul ei cu mine.

| SkyPilot a răspuns:

Inseamna ca te place un pic. Daca te place, te priveste in ochi, iti zambeste, se uita pe furis la tine, isi aranjeaza parul cand vorbeste cu tine, daca spune ceva intr-un grup se uita la tine sa vada cum reactionezi.
Nu ar fi trebuit sa ii spui direct ca o placi, fetele tind sa refuze astfel de declaratii. Exact asta ai primit si tu, desi nu foarte hotarat. Ofera-i un trandafir rosu, nu ii mai spune nimic, fa-o sa simta ca o placi.

| Corsi explică (pentru SkyPilot):

Nu ii pot oferi trandafir deoarece a spus ca nu vrea sa mai vorbeasca cu mine. Dupa ce i-am spus ca o plac am mai vorbit putin. Si am ajuns la faza " Ramanen amici " eu i-am spus ca nu pot sa fiu amic cu cineva pe care plac. Si ea a spus " Asta vrei "? ce o insemna asta?

| dinutu98 a răspuns (pentru Corsi):

Ca nu o intereseaza de tine manwinking

| Corsi explică (pentru dinutu98):

Multe fete si baieti din realitate mi-au spus ca ma place, voi imi spuneti ca nu. Bine inteles lor le-am dat mai multe detalii. Limbajul ei corporal spune ca ma place, cuvintele spun altceva.
Ce sa mai cred?

| SkyPilot a răspuns (pentru Corsi):

Asta nu ai specificat in textul intrebarii. OK, cu noua informatie, ai fi fost in friends zone dar ai ales sa nu. Probabil ca ai pierdut fata.