Inseamna ca ori flirteaza cu tine, ori se joaca cu tine.
Cand faci asta in scris exista intotdeauna riscul sa nu ai o preceptie reala a ceea ce se pune acea persoana, ca nu-i vezi expresia fetei si nu stii daca o afce la misto, doar ca sa se amuze cu tine.
Din păcate nu pot să povestesc toate detaliile că am sta la povești până la anul…
Dar pe lângă chestiile astea care mi le-a spus, îmi scrie des, amândoi ne scriem des, nu trece o zi fără să ne scriem.
Îmi scrie de dimineață, scriem noaptea târziu, mă caută și ea. O interesează ce fac și cum îmi merge. Îmi trimite poze de la ea. M-a întrebat de câteva ori ce cred despre ea, a vrut să-mi știe părerea. Chiar a și fost o dată curioasă ce alte fete îmi plac, adică actrițe sau ceva.
Nu cred că ar face toate astea dacă n-ar fi cumva interesată și ea, nu? Mai ales că eu cred că ea știe deja și și-a dat seama că o plac "mai mult". Am făcut-o destul de evident.
Ce părere ai?
Pare ca nu are prieteni, probabil ca toti s-au plictisit de stilul ei de comunicare si atunci esti acolo, pentru plictiseala ei.
Hai sa fim seriosi, intr-o relatie de dragsote nu spui celuilalt "iti vreau binele" ii spui "hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem..." samd.
Asta-i chiar un pic urât ce zici. Cine zice că n-are prieteni?
Și de plictiseală nu mă ține, asta văd chiar și eu!
Ne cunoaștem de peste 2 luni și ne-am întâlnit de multe ori, doar că acum ne desparte distanță între 2 țări diferite!
Următoarea întâlnire e deja planificată și am și găsit activități care să le facem împreună.
E totul la început, e clar că momentan nu avem o relație (încă)…!
Ma rog, nu trebuie sa-ti placa raspunsul meu, ca nu de aia ti l-am dat, ci am spus adevarul care se pare ca te deranjeaza.
Cam greu să spui adevarul dacă n-o cunoști pe ea și nu cunoști nici toată povestea.
Eu am întrebat de păreri, asta nu înseamnă că trebuie să și fiu de-acord. Adevărul se află în realitate, nu așa online de la o persoană care nu e direct implicată în toată treaba.
Ca sa ne facem o parere corecta trebuie sa stim tot adevarul, ori noi am lucrat si judecat datele problemei doar cu ce descriere ai postat tu aici.
Adevarul se afla in realitate spui tu, dar numai cand amandoua partile isi declara "adevarul", fiindca tu ne poti prezenta doar partea care te intereseaza pe tin, motiand cu buna stiinta ceea ce nu-ti convine.
Ma repet, noi ti-am raspuns doar la ceea ce tu ne-ai dat ca informatie.
Păi ce ai vrea să știi?
Eu pot să spun și un pic mai multe detalii.
Dacă vrei, poți să îmi zici sau să mă intrebi orice și îți răspund.
Dacă așa înțelegi mai bine cum sunt lucrurile între noi sau dacă așa mă poți ajuta mai mult… Atunci e okay…
Buna.Din pacate nu, din vorbele acestea reiese ca amandoi va priviti ca niste prieteni, nimic amoros. Daca o placi, atunci tu trebuia sa fii sincer cand ti-a spus, sa ii marturisesti ca doreai sa fie ceva mai mult intre voi, nu doar o simpla prietenie.
Ce inseamna "Îmi place de tine", "te plac"?
Tu ce crezi ca inseamna un emoji cu mâinile care fac o inimioară?
Exact! Te place, te place cu inimioare!
Zici la mișto sau chiar serios nu e clar?
Cred că te-a pus în friend zone,te considera mai degrabă un frate decât un potențial iubit! Așa se întâmplă când te comporți prea frumos cu o fata și ești foarte atent cu ea. Lor le plac jigodiile,cocalarii, șmecherii, cei care se poarta urat cu ele și câteodată bine. Care le dau și reci și calde! Așa sunt fetele, femeile în schimb apreciază așa ceva, dar unele sunt exact ca genul acesta de fete pe care îl descriu eu. A fii mereu disponibil pentru ea aici se ajunge la friend zone.
Când te caută des și îți scrie des o fata atunci e altceva, daca tu mereu îi scrii și o cauți tot la friend zone se ajunge.
Păi stai un pic tu nu poți să știi cum mă comport eu cu ea...
Cu toate astea ce mi-a spus ce am menționat în întrebare, îmi scrie des. Adică amândoi scriem des, nu trece o zi fără sa ne scriem.
Îmi scrie de dimineață, scriem noaptea târziu, mă caută și ea
Se subînțelege din întrebare că ești politicos,grijuliu, atent și de treabă cu ea. Poți să fii în continuare așa, poate e diferită, nu toate sunt parașute!
Eu având o vârstă, peste 30 de ani înțeleg puțin că ești în friend zone, așa reiese din întrebarea ta! Ii e drag de tine dar nu cred că te vede ca pe un iubit.
Dar continuă că nu sunt toate la fel, și spune-i sentimentele, odată trebuie sa ii împărtășești că o placi până nu o face altul mai curajos in locul tau.
Îți doresc mult succes, și să te caute tot restul vieții.
Dacă spui că la unele trebuie să te porți "urât" cu ele și să dai reci și calde…
Ai niște exemple ce înseamnă asta, așa de curiozitate?
Nu prea sunt genul să fac așa dar aș dori să înțeleg mai mult
Nu s-au șters răspunsurile. Sunt destule de astea,pe aici pe TPU vad că sunt fete cuminți,faine,cu bun simt simt. Nu te schimba,ramai așa cum ești. Sunt mai multe categorii de fete,sunt și fete care iubesc genul asta de băieți,nu sunt toate la fel. Depinde de educație și de principii, de moralitate, de anturaje, de mediul familiar, cam toate astea pot influenta negativ comportamentul unui om.
Combinate cu ea, nu mai pierde timpul
Hmm dar mi-ai zis înainte să continui…
Eu n-am să renunț la ea