Cred că te-a pus în friend zone,te considera mai degrabă un frate decât un potențial iubit! Așa se întâmplă când te comporți prea frumos cu o fata și ești foarte atent cu ea. Lor le plac jigodiile,cocalarii, șmecherii, cei care se poarta urat cu ele și câteodată bine. Care le dau și reci și calde! Așa sunt fetele, femeile în schimb apreciază așa ceva, dar unele sunt exact ca genul acesta de fete pe care îl descriu eu. A fii mereu disponibil pentru ea aici se ajunge la friend zone.
Când te caută des și îți scrie des o fata atunci e altceva, daca tu mereu îi scrii și o cauți tot la friend zone se ajunge.
Păi stai un pic tu nu poți să știi cum mă comport eu cu ea...
Cu toate astea ce mi-a spus ce am menționat în întrebare, îmi scrie des. Adică amândoi scriem des, nu trece o zi fără sa ne scriem.
Îmi scrie de dimineață, scriem noaptea târziu, mă caută și ea
Se subînțelege din întrebare că ești politicos,grijuliu, atent și de treabă cu ea. Poți să fii în continuare așa, poate e diferită, nu toate sunt parașute!
Eu având o vârstă, peste 30 de ani înțeleg puțin că ești în friend zone, așa reiese din întrebarea ta! Ii e drag de tine dar nu cred că te vede ca pe un iubit.
Dar continuă că nu sunt toate la fel, și spune-i sentimentele, odată trebuie sa ii împărtășești că o placi până nu o face altul mai curajos in locul tau.
Îți doresc mult succes, și să te caute tot restul vieții.
Dacă spui că la unele trebuie să te porți "urât" cu ele și să dai reci și calde…
Ai niște exemple ce înseamnă asta, așa de curiozitate?
Nu prea sunt genul să fac așa dar aș dori să înțeleg mai mult
Nu s-au șters răspunsurile. Sunt destule de astea,pe aici pe TPU vad că sunt fete cuminți,faine,cu bun simt simt. Nu te schimba,ramai așa cum ești. Sunt mai multe categorii de fete,sunt și fete care iubesc genul asta de băieți,nu sunt toate la fel. Depinde de educație și de principii, de moralitate, de anturaje, de mediul familiar, cam toate astea pot influenta negativ comportamentul unui om.