| 4everYO a întrebat:

Ce inseamna cand o fata se aproprie mult de tine cand vorbesce? mai sxact fata in fata(uneori se ciocnesc fruntile). Daca era o fata "normala" stiam dar e e putin mai "usoara" adica o ading etc.(doar astia smecheri din clasa ii lasa so atinga)

Răspuns Câştigător
| WweEdge a răspuns:

Nu te gandi sa fii impreuna cu ea...crede-ma,stiu di proprie experieta. Daca ea te simpatizeaza si cum zici tu e mai ''usoara'' un singur lucru poate iesi...si anume SEX. Succes

3 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Inseamna ca e din aia perversa.Cunosc si eu un specimen de genu' si nu e chiar tanara laughing

| andrey910 a răspuns:

Inseamna ca e o pitipoanca ca sa nu ii zic altfel. Ce intelegi tu prin aia smecheri? prostii aia care injura si se bat intre ei? aia o sa fie vaide capul lor cand termina liceul.

| medicalstudent a răspuns (pentru andrey910):

Andrei tot respectul!laughing. Ce intelegi prin aia smecheri? ...deci mie mi se pare ca tu vorbesti exact de prototipul perfect la c****i, imi pare rau pentru vocabular, stiu fetele ala care se cred superbe pentru ca umbala cu aia smecheri din clasa, iar voi restul stati in limba dupa ele. Eu zic sa o lasi balta. Ce aveti aveti baieti nu va mai plac fetele cumiti?! Ce naiba vi se pare atat de interesant la un care a mai facut-o cu vreo 5-6? ce o sa mai cautati voi fete cumiti si o sa dati numai de panarame. mult succes