| RazvRazvan5456 a întrebat:

Ce inseamna cand o fata spune ca se teme sa faca sex.
Adica a spus ca vrea sa o facem, ca pentru mine e dispusa sa faca asta, ea a zis sa o facem. Dar tot ea zice ca se teme.
Ce sfaturi imi dati? Eu am zis ca nu vreau sa o fortez sau ceva.
E cam mica totusi si eu n-as vrea sa pateasca ceva, dar daca ea vrea.Ea are 15 eu 17. Ce ziceti?
Ceva sfaturi pentru primul act sexual?
Cum sa o facem, sa fie totul ok la final?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inseamna ca inca nu e pregatita si ca trebuie sa reluati discutia dupa o vreme, macar dupa 6 luni.
Dat fiind ca ea este inca un coipil si ca varsta minima la care, din punct de vedere medical, fetele isi pot incepe viata sexuala, este 17 ani si jumatate, e normal sa fie nepregatita. E cam ciudat ca tu, baiat de 17 ai, care ar trebui sa ai minte, discuti despre sex cu o copila de 15 ani, cu multa vreme inainte de a se pune problema sa o faceti. Sigur va pati ceva rau daca face sex acum si cum ea pare a fi mai imatura si lipsita de discernamant, iar tu esti mai mare, e datoria ta sa ai grija ca pana la 17 ani si jumatate sa nu te atingi de ea. lasa ce i se pare ei ca vrea, fetele de varsta ei au impresia ca trebuie sa se sacrifice pentru barbati, ca faptul ca va face poate cancer peste 15 ani e un pret mic, ca pana la urma viata ei se a termina dupa primul act sxeual, ca restul nu mai conteaza.
Fii intelept si nu te comporta ca un nenorocit. Nu mai discuta cu ea despre sex macar pana la implinirea a 17 ani (de catre ea). Apoi o sa incepeti sa discutati, poate chiar o sa faceti petting si cand se apropie ea de 18 ani, veti face si sex si va fi ok pentru amandoi. Singurul sfat pentru primul act sexual este unul simplu, pe care sunt sigura ca mama ta ti l-a spus si ti l-a tot repetat: fata trebuie sa aiba macar 17 ani si jumatate, de preferat 18 ani.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate nu te baga, o sa ai multa bataie de cap cu ea, risti sa te spuna la mami si tati si te poate baga la parnaie, lasa minorele, distreaza-te cu una de varsta ta sau mai mare.

| RazvRazvan5456 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ea imi tot spune, eu schimb subiectul mereu si ii spun ca avem timp destul.
Ma tem sa nu se intample ceva accident. Nu se prea gandeste ca ar putea pati ceva dupa, eu ii tot spun sa o lasam mai moale putin. Se poate sparge prezervativul sau ceva?

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Cel mai important sfat ar fi sa nu insisti sa faceti sex, asteapta pana cand se va simti pregatita.

| RazvRazvan5456 explică (pentru ﭿTroubledSoul):

Pai asta am spus si eu, ca nu insist. Dar ea a spus ca e pregatita, ca vrea sa o facem, doar ca se teme putin, de durere.A zis si ca e mai bine la 16-17, dar tot vrea sa o faca cu mine.

| ﭿTroubledSoul a răspuns (pentru RazvRazvan5456):

Pentru o fata e normal sa se teama la inceput, ai rabdare, si vei vedea ca isi va invinge teama. Lasa ca lucrurile sa curga de la sine.

| Emilian65 a răspuns:

Daca a spus ca se teme sa faca sex, inseamna ca nu este pregatita pentru a face sex. Las-o sa-ti spuna ea cand vrea sa faca sex. Atunci cu siguranta este pregatita pentru sex.