Cel mai simplu raspuns este: El iti spune.Iti arata.Si tu simti. In realitate este putin mai confuz... De exemplu, te poti intalni cu un barbat care evita sa spuna „Te iubesc" pentru ca il face sa se simta ciudat, incomod, uneori ii este chiar frica de acest gand si alege TE DORESC, eu sper ca te-am ajutat la revedere!
Scurt si la obiect, ca de altfel, toate raspunsurile tale. Si seci!
Bună.
Măcar te simți și tu băgat în seamă!
Pa, pa.
Exact! Si nu de oricine, ci de un expert. P.S. Ador raspunsurile tale. Formulate mereu, dupa acelasi tipar. Cred ca nu sunt prima (si nici ultima) persoana care iti spune asta. Nu te-ai plictisit? O seara faina si spor!
Bună din nou.
Ești pe listă, așteaptă la rând!
Pa, pa.
Ma intreb daca cineva ar putea avea pretentii Ok, las-o asa... Noapte buna!
Ce înseamnă? Că se simte atras de ea fizic (și nu numai) și că poate să facă cu el ce vrea, pentru că prea puțin mai gândește cu capul și ar face aproape orice pentru ea. E valabil și viceversa.
Are mai multe sensuri, omonim de omonim acum mai stam sa ne gandim la ce a vrut sa zica ce mai conteaza el te doreste, e nebun
Pai poate avea mai multe sensuri in gen te doresc(sa fac sex cu tine) sau te doresc in sens ca vrea sa fi cu el.De cele mai mult eori prima varianta
AndruCriistina întreabă: