| maria_6679 a întrebat:

Ce inseamna cand un baiat isi face laba?

120 răspunsuri:
| dodo13_3589 a răspuns:

E un **** nu dauneaza sanatati dar pot aparea dermatite daca o asa mult

| andreas_3594 a răspuns:

Vreau sa fac sex na n-am cu cine care vrea sa ma contacteze la id andreas_ronaldo98@yahoo.com dintre fete ma refer

| RadaRu a răspuns:

rolling on the floor) creste par in palma rolling on the floor))

| antonyo_7162 a răspuns:

O freak mai pe scurt si nu dauneaza grav sanatatii.Adevarul e ca te devzolti unpic mai greu.Sincer va zic mama e doctora si am auzit de la ea.Si o sa-ti mearga cam pana pe la 50-55 de ani mai mult nu

| Adryan28 a răspuns:

Hai sa va spun euwinking

Lichidul seminal (sperma) este formata din diferite minerale si vitamine. Spre exemplu, ea contine proteine, calciu, lecitină, magneziu, fosfor, testosteron, potasiu, vitamina B12, zinc, enzime, si multe alte elemente. Aceste lucruri sunt vitale pentru organismul uman si pentru dezvoltarea lui normală, in special in decursul formării lui: in adolescenta si in anii urmatori acesteia. Masturbarea excesiva, si nu numai, face ca aceste elemente sa fie eliminate din corp fară masură, predispunand individul la o serie intreaga de disfunctii si afectiuni.

Masturbarea duce la probleme ale memoriei, ale puterii de concentrare si ale 'ascutimii' mintii. Celulele nervoase ale creierului (neuronii) se distrug progresiv si iremediabil datorită risipei excesive de energie. Acesta este un factor deosebit de periculos fiindca nu există nici o cale de refacere a acestor neuroni. Scăderea capacitatii de concentrare se poate observa in decursul timpului.

S-a mai observat la cei care practică masturbarea ca ei sufera de ejaculare precoce, intr-o forma mai mult sau mai putin gravă. Acest lucru se intampla deoarece auto-controlul asupra impulsulilor sexuale se denaturează prin practica masturbării. De fapt, in decursul timpului, acest auto-control se va modela si adapta mai mult la această practică decat la actul sexual normal.

Masturbarea nu face decat să "imbătranească" omul mai rapid decat in mod normal. Acesta, la 40 de ani, se va confrunta cu bolile si afectiunile care se intalnesc in general la pacientii mult mai in varstă. Lucrul acesta se intamplă din cauza risipei excesiv de mare de energie care nu face decat sa slăbească foarte mult organismul, predispunandu-l la diverse afectiuni si boli, in functie de fiecare individ in parte. Sistemul imunitar al organismului este de asemenea slăbit pe măsură ce omul continuă sa se masturbeze mai mult, el fiind mult mai putin ferit de virusi si infectii in comparatie cu un om cu un sistem imunitar puternic.

Pe plan psihic, masturbarea duce la o izolare progresivă fată de societate si de mediul inconjurător. Persoana care se masturbează ajunge incet-incet sa-si gasească placerea numai in această practică, dezvoltand o inhibitie fată de persoanele si evenimentele din jurul său. In cazuri mai avansate se poate ajunge la depresii nervoase greu de vindecat.

| Mirceamrc a răspuns:

Doamne ce raspunsuri... nu e nici un risc, doar daca iti faci laba nu ti se intampla nimic, doar ca iti epuizezi stocu' si iti mai raman doar inca vreo 99, 99999999% de ori sa o faci... Mda tot ce ti se poate intampla e sa te doara mana laughing) si se face de obicei cand esti plictisit sau n-ai cu cine sa faci sex, a si e si sanatos

| RazvanBaranguta a răspuns:

Inseamna ca acel baiat nu are o prietena cu care sa faca sex.Si e placut.Si o freaca paan iese o zeama numita sperma nu penis.

| savarsit a răspuns:

Cica dauneaza creerului rolling on the floor

| andreichiralfimozat a răspuns:

Se ejaculeaza

| EdyCugir a răspuns:

In primul rand laba nu dauneaza laughing, decat daca o faci in exces ( stiu sigur ca nu e bine ) dar laba facuta de 3 3 ori pe saptamana nu dauneaza de loc si e chiar relaxant mai ales cand esti nervos sau stresat. Deci baieti dati cu laba in continuare ca nu patiti nimic tongue.Si stiu din experienta proprie laughing

| iulica_9697 a răspuns:

Se autoexcita, se simte bine atunci cand o femeie nu-i satisface

| mihai_2766 a răspuns:

Nu stii?

| Assassins a răspuns:

Isi da pantaloni jos, isi prinde "scula">si-o freaca pana ii iese o zeama alba>in exces dauneaza grav crekathinking oricum zeama aia alba se numeste "sperma" nu "penis" penisul e p*l*a din pantalonrolling on the floor

| dragoshd92 a răspuns:

Sa stiti ca o laba la timpul ei face cat 100 femei :d

| OctavianNnN a răspuns:

Doamne cica dauneaza... pai daca ar dauna atunci cand faci laba inseamna ca ar dauna si cand faci sex doamne!

| Dreacu a răspuns:

Mi-e rusine du-te ma happy Iati putica in mana si freaco aia e laba :d

| adrianus1 a răspuns:

Ba chiar asa prosti sunteti cum sa dauneze sanatati ma ori ati baut ceva ori sunteti prosti de felul vostru e un sentiment placut la baieti la fete nu stiu

| Al3x4nd3R a răspuns:

Pai taicasu a vandut capra si nu mai are cine sa faca branza asa ca s-a gandit el sa produca si sa mai economiseasca fan. Funda?

| DrakeLee a răspuns:

Fata draga! Cam cati ani ai sa intrebi asa ceva? laughing

| menaito a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba cand faci laba pune-o pe mata cu gura sa tio faca

| catalin6234 a răspuns:

Nai sora ma laughing daca ai, te duci seara la ia si ai spui sa faca sex cu tine

| tmteo a răspuns:

rolling on the floor)rolling on the floor))da la voi ce inseamna cand o fata face degetica?rolling on the floor)

| Sandu_Alexandru_1993 a răspuns:

Se simte bine

| sniper2998 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu scade nimiclaughing de unde iei cacaturile astea?

| emisefd a răspuns (pentru TeoPT):

Ba laba nu e sinonum cu masturba la baieti fetele se masturbeaza baieti fac la ba si atat.

| Adam88 a răspuns:

Laba ti-o faci cand esti satul de iubita-ta sau nu ai femei

| Petrovic_Mira_1998 a răspuns:

MA NEBUNO! cati ani ai ca sa intrebi asa ceva in primul rand daca ai tupeu intreabti parinti sau profesorul de biologie inj al doilea rand o sa invezi daca dauneaza sau nu si al treilea rand ar trebui sa ii ai cei 7 ani de acasa si nu sa intrebi lucruri care nu-s pentru vrasta ta ce dracu bagamas picioru din astea te intereseaza in loc sa intrebi la chimie fizica istori nu stiu ce boiecte ai ai tuperu sa intrebi lucruri doamne!

| Sincu_Armando_1976 a răspuns:

Habar n-am

| Pantea_Sebi_1995 a răspuns:

Cind ma gindesc la o fata imi fac laba

| Pantea_Sebi_1995 a răspuns:

Hormoni se ridica si atuncea ai vrea sa faci sex

Întrebări similare