E vorbarie multa fiindca vrea sex. Nu prea pare interesat de tine ca persoana, dar s-ar putea sa ma insel. Spune-i ca il crezi, dar nu te simti pregatita si propune sa mai discutati subiectul peste 6 luni. Daca tine la tine, va accepta si va intelege.
Sex? sex faci cu cineva care nu tine la tine pur si simplu faci sex
Dragoste?- se face cu persoana pe care o iubesti
Ai grija sa nu cazi intr-o capcana ca sa isi atinga scopul te poate mintii sa tine la tine etc
Ai mare grija daca e o relatie de ceva timp si stii ca tine la tine ti-a aratat asta e ok dar asa o relatie de scurta durata si ca vrea sex... miroase a ceva urat
Si ca sa faci acest pas trebuie sa fie iubire reciproca, intelegere, si respect
Ai grija inca o data
Daca ai semne de intrebare fata de sentimentele lui, nu vad de ce ai duce relatia mai departe, sa te culci cu el. In acest caz, daca te gandesti ca te va parasi dupa, probabil asta denota din comportament, deci care ar fi argumentele sa o faci? Poti sa mergi la sigur, sa mai astepte si vezi intre timp cum se poarta, sau poti sa-i dai ceea ce vrea si dupa sa astepti consecintele, e decizia fiecaruia. De spus poate sa-mi spuna ca imi ofera si luna de pe cer, daca faptele spun altceva... vorbele sale sunt egale cu zero.
Inseamna ca vrea sa faca sex cu tine si atat. E incapabil sa astepte si vrea sa te preseze. Logic ca nu iti va spune ca te va parasi, poate chiar nu vrea sa faca asta, dar e de datoria lui sa astepte pana cand esti tu pregatita, pana cand ai incredere deplina in el. Daca nu, desparte-te de el, ca nu pierzi nimic.
Nu are de unde sa stie cum va simti dupa ce se va culca cu tine. Poate sa fie bine intentionat dar dupa aceea totusi sa nu mai vrea sa fie cu tine. Eu nu am riscat.
Sex...hmm odata ce va prima ceea ce doresti clar va pleca la urmatoarea, dar mai sunt si exceptii cand ii place atat de mult incat nu mai are nevoie sa plece la alta pentru o perioada...adevarat scurta de timp.
HINT: cu cat vei reusi sa il tii in sah mai mult cu atat mai fidel iti va fi.
Tin sa iti spun ca eu aam facut sex la doar o luna dupa ce am cunoscut un baiat asta cand eu aveam doar 16 ani si el 17 ani.Si eu eram asa indoita ca tine atunci ca daca nu ramane cu mine, daca ma paraseste si tin sa iti spun ca suntem de 8 ani impreuna si de 3 luni casatoriti, vezi ca se poate si asa dar depinde si de tine si de tine si de el.
Ai grija...asa ceva eu nu as face, sincer, cum sa-ti spuna asa ''vreau sex, n-o sa te parasesc, hai sa facem si noi ceva''. Daca te iubesc, o sa te astepte, o sa vina totul de sine, nu trebuie sa planuiti nimic, si nu trebuie sa faceti sex, sexul se face fara dragoste(iubire). Eu cred ca e ceva putred la mijloc.
Elly1 întreabă: