A vrut sa zica ca ar fi frumos sa il visezi pe el si sa il strangi in brate, cred ca te place baiatul
Stai sa caut dictionarul de simboluri!
Inseamna ca e un baiat politicos, cu un vocabular bogat si foarte...creativ:d
Te place. Daca nu ti-ai dat seama el vrea sa il visezi " si ce visezi sa strangi in brate" adica pe el
Sper ca te/am putut ajuta
S-a gandit ca il vei visa pe el si ca il vei tine in brate-asta ar fi traducerea cuvintelor. Dar a fost pur si simplu o urare frumoasa de noapte din partea unui baiat.
Este foarte timid cu toate ca ne cunoastem de 7 ani si am fost colegi de scoala o vreme. Partea proasta este ca el ales ca in urma cu 6 ani sa plece din tara. Vorbim pe mess, facebook, skype, insa de multe ori mi-am pus intrebarea asta, daca intre noi este mai mult decat o simpla prietenie, pentru ca dincolo de toate suntem foarte buni prieteni, am pastrat frumusetea vremurilor trecute, acei ani ai adolescentei cand ne-am cunoscut. Stiu ca daca am o problema indiferent ce ar fi pot sa i-o spun, pentru ca imi este alaturi, ma incurajeaza si ma sustine, imi ridica moralul.Pacat insa ca fizic nu suntem unul langa celalalt. De atatia ani nu am reusit sa-mi dau seama daca ma place sau nu pentru ca el este o fire introvertita, foarte rezervat in asemenea lucruri si care stie foarte bine sa le ascunda. Cu ani in urma am avut curajul sa-i spun eu ca-l plac, insa era prea tarziu fiindca 2 zile mai tarziu urma sa plece din tara. Posibil ca acum, dupa atatia ani sa se fi schimbat roata sau poate ca m-a placut dintotdeauna si eu nu am realizat lucrul asta.
biancabellaa întreabă: