| totEU_9066 a întrebat:

Ce inseamna cand un baiat te analizeaza de sus in jos si inapoi sus iar si isi fixeaza privirea pe urma in ochii tai si zambeste happy dar in acelasi timp vb cu tine, si isi aranjeaza hainele surprise, se apleaca putin spre tine si parca me-a dat senzatia ca vrea sa impresioneze sau mai bine zis sa se dea mare :-|
Funda la cel mai bun raspuns happy

Răspuns Câştigător
| Nicky29 a răspuns:

laughing asta e tare cum ai pus intrebarea, iti raspuns in aceiasi termeni cre cred ca sunt cuveniti.Cand se uita de jos in sus inseamna ca scaneaza marfa, bagajul pe care il ai si restul calitatilor.Cand se uita in ochi tai si zambeste inseamna ca ai marfa buna esti ok. Daca vb cu tine cand face ca un curcan inseamna ca e gata sa isi apare noua marfa lui noua in fata celorlaltii masculi. tongue

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic, eventual ca glumeste un pic pe seama ta.

| Dizzydizz a răspuns:

Aa
ori e fustangiu ori te place si nu stie cum sa iti zic

| cristi202 a răspuns:

O "scanare" din priviri presupune un minim de interes, nu scanezi orice lucru cind scanezi ceva. Daca vrea sa impresioneze, inseamna ca ai trecut de "scaner" cu bine, i-ai cistigat interesul.

| NoChanceForUs a răspuns:

Inseamna ca-si cauta o curca cu deficit de neuroni.

| NoChanceForUs a răspuns:

Si fiindca imi place sa iau stupid, continui: Daca te scaneaza ca pe-o marfa inseamna ca esti o halca de carne pentru el.Nu ai valoare decat (atentie, cacofonie!) ca fizic.Asta e, fii multumita cu asta.(degeaba mai dai un stupid, ca stii ca am dreptate)

| DeEAஐ a răspuns:

E penibillaughing

| totEU_9066 explică:

Hahahaha rolling on the floor)) nochanceforus laughing
:-J

| Dmonik a răspuns:

@Ce inseamna cand un baiat te scaneaza de sus in jos is back iar la sfarsit se uita in ochii tai si zambeste?
Vrea sa te printeze... daca te scaneaza, ai mare grija! Deci pe bune...

| Katalin02 a răspuns:

Inseamna ca e un martalog lesinat, si e prost de pute, auzi si tu il compari cu un curcan rolling on the floor ce *** e pasare sau om pana la urma? Ce **** mea intrebari sunt astea ****