anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna cand un baiat te ia in brate,si nu te lasa sa pleci,de cate ori ii spuneam "bine hai ca eu plec "nu ma lasa si ma lua in brate si imi spunea "hai ma,nu pleca, ramai'?(fiind doar amici)funda

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

"O,ramai,ramai la mine,
Te iubesc atat de mult..."
Iti spune ceva?
happy
Baiatul se simtea teribil de bine cu tine in brate, de-asta nu vroia sa te mai lase.
Acum, ca era doar atractie fizica sau te place intr-adevar, tu vei intelege, pentru ca tu il cunosti!

| mgtow a răspuns:

Te place dar e o joaca de copii ceea ce face, la 18 ani se simte adevarata iubire intre 2 persoane.

| neutrino a răspuns:

Nimic deosebit, baiatul se transforma intr-un tinerel caruia ii plac fetele, sa le simta cat mai aproape!

| Seepty a răspuns:

Tot ce e posibil sa te placa si sa simta ceva pentru tine asa ca nu stiu cum sa-ti spuna prin cuvinte si iti arata prin fapte.

| gingergirl1 a răspuns:

Hei,bun venit in lumea mea laughing
Deci,m-a capiat un baiat,exact asa imi face si mie,pe fb "vai draga,ca ma iubeste si etc,etc, etc " La scoala ma ia in brate (dar nu de fata cu toata lumea straight face si nu ma lasa in pace.
Eu i-am zis de n-ori ca nu va fi nimic intre noi dar tot insista. Deci practic, la intrebarea ta, baiatul ala te placewinking Daca sentimentul e reciproc, atunci felicitari laughing

| unknøwn a răspuns:

Aşa-i la început.
Vrei cât mai mult, până te saturi şi începi să lucrezi în parametrii normali.

| Maioru a răspuns:

Inseamna ca se simte bine in prezenta ta si cred ca te place, tu nu simti asta prin purtarea lui?

| Asmilefromhellx3 a răspuns:

Poate a inceput sa ii placa de tine big grin De obicei cand niste amici se inteleg asa bine..se indragostesc..sunt impreuna.iar. apoi din pacate se despart. Daca tii la el mai mult ca un amic..nu incerca ceva mai mult.E pacat sa stricati o prietenie big grin succes.