Inseamna ca acel baiat te place dar ii este teama sa se apropie de tine, daca tu nu ii dai motive sa o faca, asa ca baga.l si tu in seama.dai fundita?
Ori te place si vrea sa-ti vada reactia, cand e cu alta fata(gelozia) ori nu e nimic, doar e baiat si...se uita dupa mai multe fete...o zi faina
Baiatul nu are nimic, problema sunteti voi fetelor disperate dupa baieti care suprainterpretati orice gest normal pe care il face
Imi aduci aminte de mine.de acum vreo 2 ani. Toate fetele suntem asa, zic eu. O sa iti treaca. Cred ca si tu te mai holbezi la unii baieti si asta nu inseamna ca ii placi. Pur si simplu ti-au atras atentia. Depinde si cati ani aveti. daca aveti 10 ani e posibil sa te faca geloasa dar daca sunteti trecuti de 14 ani nu cred ca asa ceva e posibil. E totusi baiat si normal ca interactioneaza cu mai multe fete. Incearca sa nu mai analizezi asa de mult. Daca nu s-a bagat inseamna ca nu te place. Ar trebui sa mergi pe principiul asta: daca un baiat te place renunta la timiditate si se baga in seama cu tine. Sper ca te-am ajutat!
Bună!
Ştiai că privirile lungi sunt o formă de convingere? Urmăreşte să vezi dacă merge şi în alte clase şi face gesturile astea. Probabil că eşti deosebit de frumoasă şi te place, vrea atenţia ta, dar nu îndrăzneşte. Îţi dă de înţeles că te place, e CLAR! Depinde şi pe cine le ia în braţe! Poate că pe vecina lui, o rudenie de-a lui, sau pe cineva apropiat, însă dacă nu e nicio legătură între ei, cel mai probabil e un tip care vrea să fie cu mai multe fete!
Baftă, scumpo! :-)
Buna.S-ar putea sa te placa. Cerei ajutorul la scoala, de exemplu la o lectie, o tema, iar dupa ce te-a ajutat ia-l in brate si multumeste-i, asta daca si tu il placi.