| TheAlphaFemale a întrebat:

Ce inseamna cand un barbat iti zice "poate vom mai iesi daca avem ocazia" dupa prima intalnire?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa vezi niciodata(sau foarte rar) un barbat care sa spuna ceva jignitor unei fete(femei), mai ales daca este si simpatica.Tocma am spus in raspunsul anterior ca poate fi intr-o relatie. Posibil sa nu fie multumit de acea relatie si sa isi doreasca alta.Din ce imi spui, cred ca te va mai cauta. Sfatu meu este sa nu faci presiuni, lasa-i citeva zile de gandire. Daca el a fost sau sa simtit atras de tine, va reveni.Altfel,poti sa intelegi clar ca a fost doar o incercare sa vada daca ii pici in plasa.Nu dispera; fiecare avem destinul nostru.Mult noroc.

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

I-a placut compania ta si ar vrea sa se repete

| TheAlphaFemale explică (pentru mona):

L-am intrebat care e impresia pe care i-am lasat-o dupa intalnirea noastra si mi-a zis ca fost o placere, i s-a parut distractiv si ca a observat ca poate vorbi orice vrea cu mine chiar si subiecte mai destepte. Mi-a zis ca sunt o companie placuta langa care ar sta mereu si ar vorbi sau doar asa sa pierdem vremea.
Problema e ca nu a zis nimic referitor la o posibila atractie... Ce ar trebui sa inteleg din tot ce a zis?

| mona a răspuns (pentru TheAlphaFemale):

Probabil te considera un fel de prietena cu care poate vorbi orice si nimic mai mult sau nu indrazneste deocamdata...

| doc69 a răspuns:

Hmmm nu prea suna a intrebare de femeie Alfa.dar. poate sa insemne ca asteapta sa spui ceva in acest sens.in nici un caz ca nu vrea sa va mai vedeti.tu ce ai raspuns? daca ai raspuns pozitiv atunci e ok daca nu ai spus nimic poate sa inteleaga ca nu ai de gand sa va intalniti iar.

| TheAlphaFemale explică (pentru doc69):

Cine stabileste ce intrebari ar trebui sau nu sa posteze o femeie alfa?
Si liderii sunt oameni, au de invatat pe tot parcursul vietii. Mie personal, imi place sa aud mai multe opinii in legatura cu un anume subiect.

| doc69 a răspuns:

Daca ai raspuns pozitiv atunci e ok daca nu ai spus nimic poate sa inteleaga ca nu ai de gand sa va intalniti iar. dupa cum observi eu ti-am raspuns la intrebare. Micul comentariu referitor la o alfa nu a fost nici rautacios nici altfel, pur si simplu mi-am exprimat o mirare pentru ca presupuneam ca o alfa cunoaste acest aspect.sunt supus greselii ca orice om si mai ales ca simplu barbat.o seara buna sa ai.

| TheAlphaFemale explică (pentru doc69):

Iti multumesc pentru parere!

| doc69 a răspuns:

Si eu iti multumesc pentru dialog.

| neutrino a răspuns:

Adica daca esti draguta cu el iti va face favoarea sa va mai intalniti. Daca nu, nu, pentru ca el oricum e foarte cautat. Cine nu are minte chiar il crede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fie este in alta combinatie, fie nu este sigur de sentimentele lui, fie asteapta ceva de la tine.Ramai cu picioarele pe pamant, cum se zice si nu cadea in plasa oricui.Mult noroc.

| TheAlphaFemale explică (pentru anonim_4396):

L-am intrebat care e impresia pe care si-a facut-o dupa intalnirea noastra si mi-a zis ca fost o placere, i s-a parut distractiv si ca a observat ca poate vorbi orice vrea cu mine chiar si subiecte mai destepte. Mi-a zis ca sunt o companie placuta langa care ar sta mereu si ar vorbi sau doar asa sa pierdem vremea.
Problema e ca nu a zis nimic referitor la o posibila atractie.
Ce ar trebui sa inteleg din tot ce a zis?

| TheAlphaFemale explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheAlphaFemale):

Nu o sa vezi niciodata(sau foarte rar) un barbat care sa spuna ceva jignitor unei fete(femei), mai ales daca este si simpatica.Tocma am spus in raspunsul anterior ca poate fi intr-o relatie. Posibil sa nu fie multumit de acea relatie si sa isi doreasca alta.Din ce imi spui, cred ca te va mai cauta. Sfatu meu este sa nu faci presiuni, lasa-i citeva zile de gandire. Daca el a fost sau sa simtit atras de tine, va reveni.Altfel,poti sa intelegi clar ca a fost doar o incercare sa vada daca ii pici in plasa.Nu dispera; fiecare avem destinul nostru.Mult noroc.

| Demonull a răspuns:

Inseamna ca nu se da disperat pe fata, si te lasa pe tine sa te disperi cu intrebarile laughing)

| deutssa1 a răspuns:

Ca i-a placut intalnirea s-a simtit foarte bine si cu siguranta va veti intalni din nou, funda?

| Erskine a răspuns:

Iti cere o a doua intanire oarecum! indirect! Crede-ma! :*

| Albert_Paul_1993 a răspuns:

Nu's sigur, da' cred ca vrea sa spuna ca veti mai iesi daca aveti ocazia.