Toti avem cel putin cateva "masti". E inevitabil, in complexitatea zilelor de azi! Cauta si citeste despre carnavalul de la Venetia, in trecut, unde mastile erau inevitabile, pentr ca la adapostul lor, fiecare putea sa se dea drept oricine! - si sa se distreze fara griji in vastele saloane, valsand si flirtand!
Omul are masca, ca sa nu poti "vedea" ce simte cu adevarat, si sa te pacaleasca, daca are un anumit interes!
Masca mai poate semnifica ipocrizie, dar cea mai fericita persoana cred ca e aceea care poate folosi cat mai putine >> 2-3! E menita si sa protejeze, unii fiind mai vulnerabili decat altii, la diverse chestii! De exemplu, cei timizi, de cele mai multe ori "pozeaza" in macho, ca sa isi ascunda aceasta problema, sau sunt excesiv de duri si violenti, daca au fost si ei brutalizati in trecut - in copilarie de regula!
Depinde . Adica se preface, el este cumva, dar in fata ta se comporta complet diferit, iti arata o altfel de persoana... sa iti faci o impresie despre el falsa
. Sau
sa aiba o masca reala pe fata pusa
). Dar u refereai la prima varianta
. bb
.
Asta inseamna om cu 2 fete. Adica pe scurt, in fata-ti spune ca te apreciaza si in spate te barfeste sau are cu totul alta parere despre tine. Daca nu-ti dai seama din start ce gen de om este poate sa-ti faca mult rau si foarte important: momentul revelator sa nu fie prea TARZIU! Asa ca sfatul meu, nu uita de urmatoarea vorba din popo ce te va ajuta sa-ti selectezi prietenii: "Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti!"
IlincaD întreabă: