| LovelyAnna a întrebat:

Ce inseamna cand visezi ca te saruti cu baiatul pe care il plac de cateva luni! Acest vis inseamna ca o sa fiu vreodata cu el sau niciodata? funda la raspunsurile folositoare vreau cat mai multe pareri love strucklove strucklove struck Multumesc!

7 răspunsuri:
| Ana94 a răspuns:

Ar fi foarte bine să fie aşa că şi eu am început să-l visez iar pe fostul prieten că se dă la mine şi sper că se va întâmpla asta cât mai curând laughing
În fine,visele sunt reprezentări haotice ale subconştientului nostru în timpul somnului care ne arată,de obicei, dorinţele sau temerile noastre.Tu probabil că-ţi doreşti foarte mult să fii cu acel băiat şi subconştientul tău te consolează arătându-ţi acel băiat în vis, arătându-ţi dorinţa ta de a fi cu el.La fel de bine visul ar putea să-ţi arate şi ce ar trebui să faci în viaţa reală pentru a fi cu băiatul ăla.În fine, sper că visele tale se vor adeveri şi că nu sunt doar nişte visewinking

| XxSh0xFirexX a răspuns:

Visele sunt ceva inexplicabil dar rare ori visele se inplinesc multe vise putine inplinite.eu nu mai traiesc in lumea viselor traiesc in realitate.In vis iti vorbeste subconstientu, Si iti spune ce siar dori si el visele nu sunt o stinta exacta

| mariamarybu a răspuns:

Atunci and visezi un vis care s-ar putea intampla in realitate, crede-ma ca nu se va intampla niciodata pentru ca de aceea se numeste vis ( nu ma refer la vise, adica ce ne dorim de la viata). Mai ales ca tu te vei gandi mereu cum va saruta acel baiat. Dragostea nu vine la comanda. Daca alergam dupa ea nu o vom prinde. Totul vine de la sine, e mai normal sa te alerge ea pe tine love struck love struck.

| Juliiee a răspuns:

Ori e dorinta ta prea mare de a face asta/de a fi cu el, ori acel baiat se gandeste la tine [ asta inseamna de obicei cand visezi un baiat pe care il placi si poate te place si el] tongue

| mulinobianco a răspuns:

Buna. Eu am gasit intr-o carte ca daca visezi ca te saruti cu prietenul tau, sau cel putin cu baiatul de care iti place, in curind va veti desparti si iti vor trece sentimentele fata de el. Asa am avut si eu, si iti zic sincer a doua zi ne-am despartit. Apoi peste juma de an iar am visat ca ne sarutam, si deja imi trecuse toate sentimentele. Deci. fa-ti conculzii

| simo102 a răspuns (pentru mulinobianco):

Mersi de ajutor.dar la mine nu este asa inca il mai iubesc.

| mihai741 a răspuns:

Cred că pur și simplu e dorința ta „arzătoare". Cel mai bun lucru este să te duci direct la el și să vorbești! Ce ai de pierdut? Dacă nu mai vorbește cu tine după asta este un prost și chiar n-ar mai trebui să-l bagi în seamă. Nu mai este timp să stai și să dai „hint-uri" la un băiat că-l placi - du-te și vorbește. Dacă e destul de întreg la cap vei afla răspunsul pe loc dacă nu... irosești timp.
Faci cum crezi!

Întrebări similare