| lovecik a întrebat:

Ce inseamna cind persoana pe care o iubesc a aflat si nu da nimic pe fata, dar mereu te priveste in ochi...

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu cred ca asteapta sa faci tu primul pas

| LauraFlorentina12 a răspuns:

Poate ca este indecis si nu te cunoaste foarte bine.Sau poate e prea timid ca sa spuna lucrurilor pe nume.Si eu am trecut prin ceva asemanator.Incearca sa vorbesti cu el. Succes:*

| lovecik explică (pentru LauraFlorentina12):

Da,de timid este timid...Dar eu nu pot ca fata sa fac primul pas.Sa ma duc linga el si sa incep sa vorbesc cu el.

| LauraFlorentina12 a răspuns (pentru lovecik):

Eu i-am dat add pe facebook si asa am inceput sa vorbim, ne-am imprietenit si acum suntem impreuna pana la urrma sigur va face primul pas... daca tine cu adevarat la tine:dSucces:*:*

| Iunona a răspuns:

Poate nu se astepta sa fie iubit de tine, sau e inca timid. Incearca sa faci un gest marunt de genu sa incerci sa il iei de mana si vezi cum reactioneaza. Daca ramane rece inseamna ca era doar uimit si nu stia cum sa iti spuna ca sentimentul nu e reciproc.

| lovecik explică (pentru Iunona):

As incerca, da este foarte timid si plus la asta odata mi-a luat mingea de baschet si o batea in prejurul meu si asteapta ca eu sa eu iau...Dar nu stiu.nu prea pot sa fac eu primul pas.

| Iunona a răspuns (pentru lovecik):

Atunci incearca sa vorbesti cu el indirect...mesaje sau facebook, mess? Daca nici unul din voi nu face vreun pas nu aveti cum sa aflati...

| lovecik explică (pentru Iunona):

Multumesc...o sa incerc...:*

| Iunona a răspuns (pentru lovecik):

Iti tin pumni!winking

| Crytek6 a răspuns:

Pe dracu... toti avem experienta asta... la ideea ca nu iti accepta sentimentele si vrea doar sa te faca se ti le pierzi nu te-ai gandit?

| CGA93 a răspuns:

Stie ca il iubesti si face pe inabordabilul, dar in acelasi timp asteapta sa faci tu primul pas.

| RealStella a răspuns:

Pai ori este orgolios si nu vrea sa iti arate, ori te face sa iti dai seama numai din gesturi si priviri ca te iubeste...