Poate ca este indecis si nu te cunoaste foarte bine.Sau poate e prea timid ca sa spuna lucrurilor pe nume.Si eu am trecut prin ceva asemanator.Incearca sa vorbesti cu el. Succes:*
Da,de timid este timid...Dar eu nu pot ca fata sa fac primul pas.Sa ma duc linga el si sa incep sa vorbesc cu el.
Eu i-am dat add pe facebook si asa am inceput sa vorbim, ne-am imprietenit si acum suntem impreuna pana la urrma sigur va face primul pas... daca tine cu adevarat la tine:dSucces:*:*
Poate nu se astepta sa fie iubit de tine, sau e inca timid. Incearca sa faci un gest marunt de genu sa incerci sa il iei de mana si vezi cum reactioneaza. Daca ramane rece inseamna ca era doar uimit si nu stia cum sa iti spuna ca sentimentul nu e reciproc.
Pe dracu... toti avem experienta asta... la ideea ca nu iti accepta sentimentele si vrea doar sa te faca se ti le pierzi nu te-ai gandit?
Stie ca il iubesti si face pe inabordabilul, dar in acelasi timp asteapta sa faci tu primul pas.
Pai ori este orgolios si nu vrea sa iti arate, ori te face sa iti dai seama numai din gesturi si priviri ca te iubeste...
Belingot întreabă: