Armonios nu e totuna cu sexy.
Sexy sunt acele persoane care emana prin toti porii atractie si care atrag involuntar prin tinuta, caracter, comportament, e chimie.
Un corp armonios, fie la un barbat, fie la o femeie inseamna echilibru.Echilibru osos, muscular, inseamna proportie, e matematica.
Un corp armonios nu e intotdeauna sexy si un corp sexy nu e intotdeauna armonios, dar cata perfectiune gasesti cand ai norocul combinatiei celor doua!
Presupun eu ca un corp armonios la un barbat inseamna Scott Adkins, dar cu fizicul lui normal, nu cand a bagat steroizi ca sa fie Boyka...iar la o femeie, corp armonios inseamna sa zicem, Olga Kurylenko.
Corp armonios inseamna, muschi dotati, inaltime pe masura si cocosel pe masura
Da, tine si de inaltime si evident FARA burtica si fara celulita, ca alea nu mai sunt sexy.
Eu am burta si sunt foarte frumoasa!
Ce are fa daca are putina burtica? te a facut ma ta fara celulita?
ai draci pe tine?
Dupa parerea mea un corp armonios la un barbat inseamna acel corp care nu e nici foarte slab si nici gras, ci potrivit, care arata fresh.
Nu, nu tine intotdeauna de inaltime.
La femeie, dupa parerea mea, inseamna acelasi lucru.
Nu trebuie neaparat sa fi lucrat/a la sala ca sa se considere ca ai un corp armonios.
Un corp armonios poate fi o imagine de impact pentru o privire si o apreciere superficiala. Poate insa, sa fie o eticheta ce
spune despre cat de disciplinata si consecventa este persoana in cauza. Revenind la intrebarea ta, "sexy" nu este totul cand vine vorba de inzestrari genetice, ci cand vine vorba de modelarea prin autodisciplina, consecventa munca si atentie la detalii.