| geo_1909 a întrebat:

Ce inseamna cu adevarat dragostea?
dau panglica celui ce da cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| NinaY a răspuns:

Dragostea este acel sentiment pe cre il simti fara sa te astepti, care le loveste pe neasteptate cu fluturasi in stomac, cu multa melancolie, si care te face sa te simti in al 17-lea cer! Este sentimentul pe care il simti cand persoana iubita te iubeste si prin vorbele sale te face sa sa te inragostesti mai mult. E un duh care pluteste in aer si pe care trebuie sa stii sa il prinzi; Nu e un joc. e doar sentimentul prin care ai da totul pentru o persoana si nu ai cere nimic in schimb, prin care ai renunta la tine si te'ai gandi doar la acea persoana si la binele ei. E sentimentul absolut, dar din pricina caruia poti suferi. Dragostea nu e invidioasa, nu se lauda, nu incearca sa para mai mare si mai tare decat este, este intelegatoare, eterna, si indestructibila. E ca un parfum. odata ce se prinde de tine, nu mai scapi de el. Dragostea e totul. fara dragoste lumea aceasta nu ar exista, nu am exista nici noi fara dragostea dintre parinti, nu ar fi nimic. Dragostea ar renunta la tot pentru o persoana, si nu ar cere nimic in schimb. E cel mai profund si pur sentiment existent! Dragostea e fabuloasa!

sper ca iti place! Eu l'am scris acum, din proprie imaginatie.
Daca il apreciezi si iti place, nu ma supar sa primesc fundita! t pup!:*

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Împlinire fizică și sufletească.
Pa, pa.

| Miha a răspuns:

Dragostea?>ce inseamna?>
nici eu nu stiu...nam simtit pana acum acum acea scanteie care parca asteapta sa iasa si sa declanseze un incendiu!
nu poti explica cuvantul ''dragoste'' el se simte! el se traieste! el se contopeste cu acea persoana careia ii poti spune ''te iubesc'' si totusi sa fie adevarul nu doar chemarile trupesti...
pace:]si dragoste p pamant!:]

| LCD a răspuns:

Daruire totala neconditionata

| LCD a răspuns:

Daruire totala, neconditionata

| DenisaMetal a răspuns:

Este ceva nexplicabil sa spui ce simti atunci ca dai de dragostea adevarata.

| Jeremy1 a răspuns:

Dragostea este o reactie chimica in creier care provoaca placere si da dependenta. E un fel de drog.

| PurpleLadybug a răspuns:

Dragostea e sentimentul ala care te face sa simti ca plutesti, ca esti ferici, ca niciun necaz nu te poate atinge. Vrei sa continue la nesfarsit, sa nu ti se mai dea ochelarii aia roz niciodata jos. E atunci cand plangi si ai inima bucatele pentru ca cel/cea pe care o iubesti nu'ti merita dragostea. E atunci cand te simti in plus cand toti au prieten/a si tu nu. E atunci cand te indragostesti de vecinu'/vecina, pe care nici nu (l-)ai vazut/-o pana acum. Si e atunci cand toata povestea se repeta.
take carepeace sign

| Delia a răspuns:

Cine a trait-o cu adevarat n-o poate explica prin cuvinte.Iti spun doar ca nu mai esti ce ai fost cand iubesti.

| Micheline a răspuns:

Dragostea nu are o definitie.Fiecare are stilul lui de a iubi, de a intelege si de a trai intensitatea dragostei. Unii nu stiu sa arate dragostea dar vorba aia"Daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste."Altii sunt foarte sentimentali si stiu sa isi arate dragostea fata de cineva.Deci nu suntem la fel in privinta asta si fiecare vede dragostea cu alti ochi.winkinghappy

| mamarutza1 a răspuns:

Sa iubesti pe cineva si atunci cand te desparti de el sau cand pleaca de langa tine plangi din suflet si plangi chiar si atunci cand ii auzi numele sau numele altei persoane cu acelasi nume cu al persoanei iubite!

| Ingerul_4184 a răspuns:

A simti lipsa cuiva.

| dewix a răspuns:

Dragostea inseamna viata. Daca nu iubesti, nu traiesti. E ca si cum nu ai exista.

| nufar a răspuns:

Dragostea-atunci cand copilul tau plange si tu il iei in brate il tii la piept si tace

| Doigetar a răspuns:

Acelasi suflet in doua trupuri happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva dureros ajungi sa suferi pentru asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea este un sentiment neconditionat; iubesti sau nu! Accepti partenerul cu defecte si calitati! Cand iubesti simti ca traiesti, ca ai un rost in viata! Menirea omului ibn viata este sa iubeasca si sa fie iubit! Despre dragoste se pot spune multe, dar, uneori, numai teoretic?! Eu traiesc, astfel de iubire!

| Kkiwiitttzzzaaa a răspuns:

Cred ca dragostea este un sentiment dintre doua persoane care atunci cand se privesc reciproc vad inimioare, fluturasi, curcubeee si alte lucruri frumoase. Dragostea desi este un termen des folosit de adolescenti care mda dupa 2 saptamana se despart din plictiseala ( sau chiar mai devreme ) ar terbui sa fie neasteptata. Da... asta cred eu.