Este ceva ce tine de subcontient... faptul ca te mai gandesti la el ar putea sa duca la astfel de vise
Nu inseamna nimic. Te-ai gandit la el si de aia l-ai visat.Sau poate chiar iti doresti asta si de aceea ai visat.
K te tot gandesti la el. sincer, in sinea ta ti ar surade ideea de a te impaka. nu i asa draga?
Inseamna ca exista posibilitatea ca in viitorul apropiat sa iti gasesti un baiat, care sa ii semene in anumite privinte fostului tau prieten.
Inseamna ca te'ai gandit la el, sau de ce poate te vei impaca cu el...asta daca vrei si tu bineinteles.de multe ori visele nu semnfica ceva important, subconstientul fiind cel care lucreaza
Nu inseamna nimic, un simplu vis.Ar putea insemna ceva daca tu inca mai simti ceva pentru el...
Nu inseamna nimic sunt doar vise de noapte. Nu trebuie neaparat sa zici ca mai exista sentimente si de aia ai visat ca te impacai cu el. Pot sa fie mici fragmentele din viata ta puse intr-o alta forma, uite eu cred in viata de apoi si sti de ce pentru ca mereu am senzatia ca am mai facut acel lucru. Visu poate sa fie un fragment din viata ta anterioara
Nu inseamna nimic, eu am visat ca eram consmonaut. daca te-ai despartit de el inseamna ca ai avut un motiv, asa ca CARPE DIEM si vant din pupa
Poi uite Florina... Stii ca exista pe net daca cauti pe Google de exemplu Interpretari de vise... scrii acolo ce ai visat si iti explica... Sau te gandesti prea des la el inca...:X
Nu stiu si eu visez chestii din astea si le visez pentru ca ma gandesc la el inainte de am ma culca. il vis il vad ca ar avea tendinta de a ma impaca cu el dar eu il evit dar cu toate astea eu inca mai tin la el. aji vrea si nu as vrea sa mai ma impac cu el, dar am ambitia in mine de a nu ma impaca cu el din cate mi-a facut.
Ar fi un semn dat de Dumnezeu. Ar putea sa insemne ca poate ar trebui sa ma incercati o data, sa va mai dati o sansa... Dar, bineinteles, tu faci cum consideri...Eu doar am spus cum interpretez...adica ca p eun semn...Succes:*
Adelinukk_1328 întreabă:
00Andreea008 întreabă: