| sinceritatea a întrebat:

Ce inseamna daca iubitul nu iti spune la multi ani si nu vorbeste cu tine in ziua respectiva

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

Inseamna ca e un frenetic nenorocit. Cum sa-ti faca una ca asta? Si mie mi s-a intamplat nu odata ci de doua ori cu una. Acum o detest. Acelasi lucru sa-l faci si tu. Pur si simplu aceste persoane cu orgoliul de neinchipuit, prezent pana dincolo de suflarea lor. ma lasa rece si le-as scuipa cu tot cu flegma de 5 ori pe secunda. Hai de 6.
Eu iti dau un sfat si sper sa ma asculti: nu ierta nimic din ce face el "grav". Fie inselat, fie orgoliu. Si eu sunt dar nu in asa situatii. Da, eu pedepsesc o fata prin anumite lucruri dar nu sa-i intristez zilele in asa fel incat sa prinda ura pe mine. Tu ai prins pe el? Daca nu, ce mai astepti? Da-l naibii! Nu te merita!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ca ori a uitat ori nu-i pasa

| onasis1961 a răspuns:

Dacă nu ai greşit cu ceva, e neam prost! Nu-l mai considera iubit că nu este!

| VadTot a răspuns:

Pai daca are 12 13 ani e de asteptat!

| VadTot a răspuns:

Sau cu siguranta a uitat de ziiua ta.Ar trebui sa i amintesti din timp data viitoarelaughing

| neutrino a răspuns:

Inseamna ca e cel putin badaran si neam prost. Si, in primul rand, ca nu tu ii esti iubita.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu stii ce i-ai făcut si cu ce l-ai întristat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il mai poti considera inca "IUBIT"?

Răspuns utilizator avertizat
| Andradalaura a răspuns:

Sincer ..ca nu ii pasa de tine ..nu conteaza nici un cadou pe lumea asta daca ai langa tine persoana iubita ..sunt altii care merita

| Ping_Ningea_1979 a răspuns:

Si-o trage cu alta