Că i-a făcut plăcere sa-i pui mana pe fund pe sani, că alfel te pocnea și nu mai întreba prostii.
Inseamna ca ii place Insa daca se lasa pipaita de toti nu e deloc ok, ea demonstrand ca este usuratica. Daca se lasa doar de iubitul ei cu care are o relatie stabila care dureaza de luni bune, chiar ani mi se pare normal; o atinge doar el, e doar a lui.
Da, dar nu ca un nesimtit sa nu i mai drumu', sa ii fie frica saracei fete sa se apropie de tine
Ca nu are respect de sine si ca nici nu il primeste de la altii, si probabil ca e o viitoare para**ta. Sau ca cel care o pipaie e prietenul ei, si are o relatie cu el de ceva vreme. Pick your choice
Nu cred ca ea striga in gura mare ca vrea sa fie atinsa pe fund si sani. poate doar ca-i place, atata tot...ce inseamna?! inseamna ca si baiatul care o pipaie ii place deci fata are potentia si stie ce vrea... mai bine acum decat niciodata!
Inseamna ca ii arde sa umble cu fofarlica.inseamna ca e o viitoare parasuta.
Pai asta inseamna ca ori vrea o relatie stabila cu tine ori vrea sa vada cum este , nu cred ca este o viitoare parasuta asa cum au mentionat altii /altele.
Pai mai aline inseaman ca i place mult si ca mai vrea si alte chistii si nu mai intreba asa ceva
anonim_4396 întreabă: