| Fernando9Torres a întrebat:

Ce inseamna daca spune ca "esti de treaba, asta e singura parere pe care i am pana ACUM"...tot ea a zis ca pot sa schimb parere in mai bine (specific ca vb zilnic)

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Deci da detalii ca nu pricep nimic!
Cine spune? Ai intrebat-o tu pe acea persoana ce anume de ti-a spus ce ai scris?
De cat timp vorbiti? Cam ce varste aveti, etc.

| Fernando9Torres explică (pentru Mayar):

Fata spune, dar asta fiind inainte sa ma intalnesc cu ea face-to-face, am intrebat-o "ce parere are despre mine", dar ea la momentul respectiv nu ma cunostea, doar asa din priviri... vorbim de 3-4 zile, varsta:16 ani!

| Mayar a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Aha. Noh,inseamna ca pana acum, cat a apucat sa te cunoasca,e incantata de tine, dar cum fiecare om are secretele sale, e cu ochii in patru sa vada cum vei fi in continuare, cum esti tu cu adevarat : tot asa, sau altfel.
Deci nu iti fa griji, ai facut o impresie buna, esti pe drumul cel bun. Daca nu o dai in bara, poate ne invitati peste cativa ani la nunta.winking big grin

| Fernando9Torres explică (pentru Mayar):

Eee,chiar nunta nu cred...prima venita, prima servita?, pff..nu-s genu` happy, oricum ai FUNDA!

| Mayar a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Multaaaaam big grin

7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Tipic friends zone. Partea a doua inseamna "stai pe aproape ca am nevoie de cineva care sa ma serveasca cu tot ce am nevoie".
Parerea mea este sa nu renunti la fata, dar nu ajungi catelusul ei. Tu iti vezi de viata ta. O distrezi, o faci sa rada dar nu stai tot timpul dupa ea, nu iesi cu ea la cumparaturi sau alte treburi femeiesti si o ajuti din cand in cand, destul de rar. Daca iti cere tot timpul ajutorul, te ia de fraier. Interpreteaza ce iti cere, vrea sa stea cu tine, sau vrea sa o ajuti cu ceva? Daca iti cere sa o conduci acasa, te duci, vrea sa stea cu tine. Poate gasesti si o florareasa in drum sa ii oferi o floare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te tine de prost. stii tu " esti de treaba dar nu ma atragi".

| vaporwave a răspuns:

Adica nu te place, e simplu. Te-a bagat in friendzone.