anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna daca un baiat incearca sa cucereasca o fata, iar unii baieti il barfesc pe la spate si rad de el?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Că acei băieți sunt invidioși și nu pot fi considerați nici măcar amici.
Pa, pa.

| Dominicc a răspuns:

Invidiosi mai mult. Tine si de cum " incerci sa cuceresti" o fata. ca daca te duci cu texte aiurite sau esti tu aiurit de fel. atragi amuzament uneori.

Daca consideri ca esti ok si decent in ceea ce faci, inseamna ca le e nacaz ca totusi tu. incerci sa faci atractie la o fata.

Ca si cum. Tu vezi 2 fete... tu te duci la ele hotarat. si ai incredere ca o sa iasa ceva. un nr de telefon, id. etc. Eu vad ca tu stai cu ele de vorba de peste 2 minute. in gandu meu iese ceva gen " pana mea. asta face ceva cu fetele alea si eu nu am nimic. " de aici. imi vin 1000 de idei sa nu te las nici pe tine sa fi mai bun. si icnerc sa te cobor inapoi la nivelul meu. prin vorba ca. esti slab. ca ai avut noroc. etc etc etc.
Dar tu incerci sa nu mai fi ca mine ci sa te urci mai sus. Ideea e sa nu faci din asta un hobby ( sa "cuceresti" fete. ci sa fie distractie)

Ei rad de tine ca ei nu sunt in stare sa faca asta. Daca aveau si ei ceva in cap, te incurajau si faceati toti cate ceva. ma refer sa cunoasteti fete noi.

Stai linistit! cu cat te diferentiezi mai mult de ei, cu atat ai partea ta mai buna. In materie de tot.

Nu trebuie sa tii cont de "barfele " nimanui atata timp cat tu esti pe piciorul si treaba ta. Atata timp cat tii cont de ce spun altii, esti sub ei... de ce sa nu fi peste? Ma rog. daca intrec masura. actionez in orice mod ca sa scapi de ei big grin nu au ce cauta langa tine.

Bafta!

| FrozEenSoul a răspuns:

Inseamna ca le e ciuda, poate lor le place de fata aceea, daca el reuseste sa o cucereasca, aia o sa fie in stare sa isi taie venele (6) bafta baiatului alawinking

| NimenixD a răspuns:

Înseamnă că băieţii sunt invidioşi ori o fac din plictiseală sau lipsă de ocupaţie happy.

| MihaiClaudiuBragadiru a răspuns:

Asta esti tu? baiatul care incearca sa cucereasca o fata, iar"tovarasii"tai te barfesc si rad de tine?
Inseamna ca inca nu s-au maturizat.Nu tine cont de parerea altora.Dai inainte oh go on

| GambitGenesis a răspuns:

Acest baiat nu are prietenii adevarati