Ohh, va rog nu ma speriati, ca si eu am visat acu cateva zile ca is insarcinata! Raman sau nu?
Am si eu o mare problema...nu stiu ce inseamna ceea ce am visat aseara.va rog sa ma ajutati
Se facea ca eram gravida cu baitul cu care sunt acum si am pastrat copilul.La nastere am nascut un baietel frumos cred ca era cel mai frumos copil(imi aduc amite perfect chipul lui)doar ca cel mic mai avea o mana in plus.Cand am iesit din spital cu el era toata familia mea acolo inclusiv bunica care este moarta...Fostul meu prieten(pe care l'am iubit enorm si inca il iubesc)m'a sunat(in vis) si m-a intrebat"Ce-i face baiatul?"dar in vis copilul era al baiatului cu care sunt acum"
De exemplu eu m-am visat insarcinata, ma priveam in oglinda si ma minunam singura de burta mea, pentru ca nu facusem nimic sa o am, iar o persoana inalta si bruneta cu o expresie diabolica pe fata ma urmarea din spatele meu, i-am vazut expresia in oglinda, a 2 zi un prieten de-al iubitului a murit in accident de masina, iar peste 2 saptamana mi-a murit bunicul.
Mariiia întreabă:
Pk_Elena_1995 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: