Ohh, va rog nu ma speriati, ca si eu am visat acu cateva zile ca is insarcinata! Raman sau nu?
Am visat acum 2 nopti ca sunt gravida mai aveam cateva zile pana sa nasc si eram super happy si am mai visat odata ca sunt gravida acu cativa ani si nu s a intamplat absolut nimic...Asta cu accidentu cu impliniri sau greutati is povesti...care au patit e pura coincidenta asa ca nu va speriati
Azi noapte m.am visat insarcinata in 2 luni si eram mandra de mine, imi admiram burtica tare mult! ii spuneam fratelui meu mai mic vestea si era tare mandru, ma felicitase, ma luase in brate; toata familia asteapta un bebe de la mine...desi nu sunt casatorita si nici iubit ei spera ca intr-o zi voi avea familia mea(am 28 de ani). Toata treaba e ca aseara am incheiat o relatie de 2 luni.Imi e drag ex-ul ca e o persoana linistita dar degeaba ca e foarte impunator si eu la fel. Ajunsesem sa avem o discutie cel putin 5 minute zi de zi si m.am gandit sa renunt ca poate mai tarziu o fi mai rau, eram ca tom si jerry.
Nu stiu ce sa cred de vestea unei noi vieti in vis
Daca ai visat ca erai gravida acesta este semn de panica, vei fi cuprinsa de o teama o perioada de timp sau ar mai putea semnifica si ideea de ocrotire, sa devii mai responsabila in viata de zi cu zi. Iar daca ai visat ca o alta femeie era gravida in visul tau, sa fii pregatita pentru ca in urmatoarea perioada iti vei asuma responsabilitati asupra unor lucruri sau actiuni. Vei dovedi capacitate de a aduce lucrurile la rezultate promitatoare.
Sarcina in vis inseamana o greutate, ai sau vei avea o greutate, dar vei trece cu bine peste ea
Mai poate insemna, atunci cand iti doresti un copil, ca prea curand nu vei ramane insarcinata
Buna.Aseara am visat ca eram insarcinata si astazi am dat cu masina peste cineva care mergea destul de lejer, iesind dintr-un hipermarket.am clansonat, am franat putin, dar am lovit; o foarte putin, fiind in varsta s; a dezechilibart si a cazut. E ceva si cu visele astea, ar trebui sa tinem si cont de ele cateodata!
Imi poate cineva sa imi explice si mie ce inseamna cand te visezi insarcinata si grasa! multumesc astept raspuns
Daca visezi ca esti insarcinata inseamna ca nu esti...si eu am visat de multe ori lucrul asta, toata faza e ca stai cu gandul ca vai daca am ramas si de aceea fiind presat de lucrul asta stai si te gandesti:,, daca am ramas insarcinata?"
Mariiia întreabă:
Pk_Elena_1995 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: