| lolicaa a întrebat:

Ce inseamna daca zice ca se mai gandeste daca ma iarta. nu mai tine la mine si zice asa doar sa scape de rugaminti!?

Răspuns Câştigător
| alezander12 a răspuns:

Renunta la el pe lume mai sunt baieti ai sa-l uiti ai toata viata inainte
curaj....hai c-o sa reushesti

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum incearca sa-si bata joc de tine, cu ce i-ai gresit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde!
Iti zic eu ce simt cand spun '' ma mai gandesc daca te iert''. Ma simt tradata, ranita si ma gandesc daca acea persoana merita sa ii mai articulez doua vorbe.
Si atunci, in acea perioada, am mare, mare nevoie de afectiune. Asa ca, baga mare daca ai gresit tare!

| Demonull a răspuns:

Asteapta sa te milogesti.parșiv

| Raiiiisa a răspuns:

Insemna ca tu ai gresit, iar el este nehotarat si nu stie ce vrea.Asteapta sa vada ce faci si tu in privinta asta.
Daca vrei sa te ierte, arata-i ca-ti pasa dar nu te miloji. Daca tine la tine si vrea sa te ierte, o va face si daca nu te pui in genunchi.

| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Probabil l-ai suparat foarte tare, incearca sa repari ce ai facut cu alte fapte bune, cadouri, gatit etc. in perioada asta, nu-l zapaci cu sarutari etc, nu te mira ca nu are chef de sex, dar ii trece, nu ridica tonul la el, fii draguta, zambeste-i mereu, fii sexy dar in acelasi timp si timida.trebuie sa ii recastigi increderea atata tot si ai rabdare! succes, mai am si eu d-astea happy depinde daca e serioasa relatiahappy

| annna69 a răspuns:

Poate te tachineaza

| alezander12 a răspuns:

S-a plictisit de vorbele tale!
sau chiar l-ai suparat rau de tot!

| lolicaa explică (pentru alezander12):

Faza e ca s-a impacat cu fosta, a vrut sa ramanem amici, eu nu am vrut la inceput, ne-am certat, iar acum vreau eu sa fim amici si nu mai vrea el, nu am gresit cine stie ce straight face

| alezander12 a răspuns (pentru lolicaa):

Renunta la el pe lume mai sunt baieti ai sa-l uiti ai toata viata inainte
curaj....hai c-o sa reushesti