"a iubi" are foarte multe sensuri si foarte multe feluri de a iubi...
1. iti poti iubii parinti = respect si multumire pentru tot cea ce au facut pentru tine
2. iti poti iubii fratii = pentru ca te ajuta chiar daca nu va intelegi prea bine
3. iti poti iubii prietenii = pentru ca sunt alaturi de tine neconditionat
4. iti poti iubii animalul de companie = pentru inocenta lui
5. iti poti iubii familia = pentru ca numai una ai
6. iti poti iubii un obiect foarte drag tie = pentru ca te-ai atasat de el
7. iti poti iubii viata = pentru ca e a ta
8. iti poti iubii toate momentele bune din viata = pentru ca ele te fac fericit
9. iti poti iubii jumatetea = ceea ce inseamna ca ai senzatia ca esti in al noua-lea cer, ai fluturi in stomac, te pierzi in ochii lui/ei, nu iti poti lua ochii de pe el/ea, ai o dorinta constatanta de a fii cu el/ea... intr-un cuvant nu iti poti lua gandul de la el/ea
Toate cele 9 variante de a iubii are ceva special si niciodata primele 8 nu dispar... insa pe a 9-a trebuie sa astepti si daca ai gasit-o lista poate fii bifata
Sentimentul ala care iti da fluturasi in stomac si te face sa simti ca zbori... si. iti lasa iluzia ca nu o sa suferi la sfarsit.
Termenu` ''a iubi'' sau cum vrei sa-i zici nu poate fi definit
.
Trebuie simtit
Adtai parerea mea a iubi insamna a dori ceva si a te ataa prea mult de el si in final al pierde
Inseamna a te gandi la alta fiinta mai mult decat la tine, a face totul pentru persoana iubita, asta inseamna sa iubesti cu adevarat
IUBÍ, iubesc, vb. IV. 1. Tranz. și refl. recipr. A fi îndrăgostit, a simți o mare afecțiune pentru o persoană de sex opus. ♦ Refl. recipr. A avea relații sexuale cu o persoană de sex opus. 2. Tranz. și refl. recipr. A ține extrem de mult la cineva sau la ceva. 3. Tranz. A-i plăcea să... – Din sl. ljubiti
E ca atunci cand nu vrei sa te duci la culcare caci realitatea e mai ceva can visele tale:X
Iubirea cuprinde toate sentimentele din lume. Gelozie, iubire, tristete, ranire, gandire, dor, amagire, simpatie, multe sentimente pe care le simti treptat. Fluturasi in stomac, nopti nedormite, clipe pe care nu ai vrea sa le mai traiesti vreodata, zambete, clipiri, priviri pe care nu ai vrea sa le uiti. Lucruri rele si bune. LUCRURI. Cum se poate ca niste lucruri simple sa formeze un lucru atat de mare. Defapt, scuzati-ma, dar iubirea nu se poate exprima printr-un cuvant. Nu este un lucru. Este o adunatura de cuvinte, puse intr-o cana si agitate cateva secunde. Aceasta este reteta iubirii. De multe ori simti ca iubirea nu exista, ca ea este formata din 5% lucruri bune si amintiri placute, si 95% din lucruri care te fac sa suferi. Desi de multe ori este asa, baiatul/fata care te uy\\iubeste cu adevarat nu o sa te faca sa suferi mai mult de 5%, iar 95% iti va arata iubire, ceea ce compenseaza. Sau, daca va face greseala sa te raneasca, daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine. Iubirea este ceva unic, dar nu este unic la o singura persoana. Este unica pentru doua persoane. Doua persoane cu o poveste care nu i se va repeta niciunui om in lume. Desi exista acele "tipare" din filme, ele niciodata nu sunt si nu vor fi si nu au fost la fel. Pur si simplu simti ceva in momentul 1, iar in momentul 2 il poti simti mai puternic, sau nu il mai poti simti. Este un joc periculos, care merge jucat DOAR in doua persoane.
Nu este teorie de pe net, este din sufletul meu. Faptul ca m-am despartit de persoana pe care o iubeam cel mai mult si pentru care as fi facut orice m-a demoralizat. Cat am stat si am scris raspunsul pentru tine am stat si m-am gandit ce am simtit pentru EL.
Si am ajuns la concluzia asta: chiar daca nu o sa ii mai spui niciodata "iubitule" unui baiat, daca l-ai iubit cu adevarat il vei iubi mereu, chiar daca vrei vrea sa il uiti nu vei putea, asta este adevarul! Asta inseamna iubirea adevarata pentru mine!
MaddyBwaa întreabă: