Înseamnă că ai făcut sex cu un bărbat și el a reușit să bage penisul prima oară.
Nu contează mărimea sau grosimea.
După aia o femeie va mai trece prin momente proaste când va face sex cu bărbați mai dotați decât primul.
Va fi un fel de ezverginare partea a 2 pentru femeie și bărbatul va trebui să facă sex cu ea ca și cum ar fi virgină.
Cam de dimensiunea unui degetjumate. )
Ahh, și cu întrebarea asta îmi făceam eu debutul pe TPU )
Lol!
1. N-am prea înțeles ce vrei să spui.
2. Bărbățeii mei nu prea s bărbăței, dar s-au metamorfozat pe dimensiuni.
3. Explică : "Va fi un fel de ezverginare partea a 2 pentru femeie și bărbatul va trebui să facă sex cu ea ca și cum ar fi virgină." Ori e virgină o dată, ori și ea se tot metamorfozează?
Ai scris - 2. Bărbățeii mei nu prea s bărbăței, dar s-au metamorfozat pe dimensiuni.
Bărbățeii tăi cred că sunt vibratoare.
Pe bune? Sunteți profesoară de mate și nu știți?
Dacă primiți această întrebare la clasă, ce faceți?
Sau n-ați avut ocazia să experimentați? )
Lol! De unde până unde ați dedus că aș fi o profă de mate? ) predau și mate, dar sunt învățătoare și cred că mai bine știu elevii matematica, decât o știu eu.
)
Ăștia mici oricum nu întreabă chiar așa pe șleau, dar fac desene sugestive și glumițe sugestive. Doar fetele când le mai spun câte o chestie despre îndrăgosteală sau le trimit cu un băiat în bancă fac urât.
)
De experimentat am experimentat, cu prietenii mei non-umani mai hard. Ce-i drept, modelul natural e mai soft. )) Nu mă întrebați de unde știu, că deși nu am văzut vreunul pe viu, sunt documentată. Mă rog, credeam că sunt.
Dar mereu văd că mai apare ceva nou ce nu știam sau vreun termen nou, sau vreo invenție nouă.
)
Gizas, ce elucubratii s-au postat pe aici! Deflorarea reprezinta ruperea himenului. Asta se poate face cu un castravete, cu o banana, cu saua de la bicicleta, cu un deget sau doua, cu un morcov, cu o gramada de chestii. Inclusiv un penis, care poate fi si de vreo 5-10 cm la o adica.
andreea_4564 întreabă:
Mario1996 întreabă: