Degetul mijlociu,(pentru. oamenii normali la minte) iar pentru cei bolnavi, inseamna **** adica ` sa mi`o sugi`` mai pe lb ta
fuditsa3:o
Na bine nici atat nu stii? cred ca cei de la gradinita stiu si ce inseamna degetul din chilotei.bine hai cati zic. inseamna **** si e un gest pentru a jigni pe cineva? acum du-te si fa-ti temele.
Degetul mijlociu este chiar degetul mijlociu al treilea deget(de oriunde ai incepe sa numeri)
Fetita hai fugutza la papushele ca daca nu stii ce inseamna asta insemna ca ai 2 ani
Pl M*ie cum vrei uh sa-i zici Haii la teme ca deja te invatam prostii pe acilea
E o forma de salut, cand ii arati cuiva degetul din mijloc el o considera drept "salut". Incearca si o sa vezi.
Se numeste "Degetul mijlociu", stiintific vorbind - si este invecinat cu "Degetul inelar" si "degetul aratator".
Sper ca te-am lamurit cu definitia corecta.
Ca sa te lamuresti...
http://www.google.ro/......http?/url
In timp fiecare gest, cuvant etc. isi pierde semnificatia initiala:))
Este o injuratura.ca sa iti explic in termeni mai putini vulgari inseamna ca iti arata penisul sau asa ceva.Scuze exprimarea. Oricumeste ceva jignitor daca ti-o arata.
Tu glumesti sau chiar nu stii? Daca nu stii iti zic eu, inseamna pl, daca stii se la ce vine prescurtarea.
Să le arăţi dispreţul.
Înainte, când se luptau popoare, le tăiau degetul din mijlocul celor prinşit ca să nu mai poate trage cu arcul. Şi nu ltiu cum, că la ăia care au început să taie degete din mijloc, ceilalţi oameni au început să le arate degetul în mod de dispreţ. Caută şi tu legenduţa
) Amuzant, dar multi au uitat(nu ai stiut niciodata) ca degetul mijlociu insemna: Inaintea bataliei de la Agincourt din 1415, dintre englezi si francezi, acestia din urma, anticipand victoria lor asupra englezilor, au decis sa le taie degetul mijlociu tuturor soldatilor luati prizonieri, deoarece, fara acesta, le va fi imposibil sa traga cu arcul la o viitoare batalie. Francezii au pierdut acea batalie, iar soldatii englezi ii batjocoreau aratandu-le degetul mijlociu, pe care acestia intentionasera sa li-l taie.
anonim_4396 întreabă: